Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért szeretik a férfiak többsége hogyha egy domina nö megalázza öket? O. o
A poén kedvééért felmentem a chat.hu-ra Domina022 néven és beköszöntem elöszobába : Sziasztok !
eltelt 20 mp már rám irtam aztán (néztem az idöt) 5 perc allat 12 (!) ember irtám amiböl vagy 7-en Úrnömel köszöntek,és hogy nyalnák a talpamat stb...
Én nö vagyok de nem vágom ebbe mi a jo ? Mért szeretik a pasik hogyha megalázza öket egy nö (szex nélkül persze mert a dominák nem szexelnek) ?
14:17 ezt meg is értem :)
Én dominánsabb vagyok egyébként az ágyban, mint a férjem, de nem hiszem, hogy örülne, ha pálcával csapkodnám a farkát vagy a fenekét. :D
Akkor elnézést kérek lehet csak én vagyok peches a férfiak terén... 3 kapcsolatombol 2 ilyen tipusu férfi volt... meg ugye azért még ez a teszt is rá tett egy lapátal a dologra :)
Én szerintem is hülyeség a dolog (persze meg van neki azért egy erotikus határa ) báár... most jobban belegondolva a chat.hu-t amugy is abberáltabb emberek használják...
1. imádom az agresszív, kemény, vad csajokat
2. a domina szerelések nagyon izgatóak
3. bizonyos fájdalmakat tudok élvezni
De érdekel a másik szerep is, boldogan megaláznék erre hajlamso nőket. Szeretek "uralkodni" is.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!