Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a csajok többsége miért nem szokott túl nagy erőfeszitést tenni egy kapcsolat érdekében?
- a társadalmi szerepek, nevelés miatt vagy
- félénkség, gyávaság miatt vagy
- büszkeségből
- az a felfogás miatt, amely szerint ha kimutatod a tetszésed, már nem vagy érdekes
Egyeseknek még jelezni is kinos...Szerintem sok csaj hagyja elmenni olyan srácokat, akikért 100%ban odavan,ahelyet, hogy próbálná valahogy megfogni, inkább bemeséli magának, hogy ha a srác az igazi, akkor úgyis észre fogja venni őt...
Én kérdezem a fordítottját?
És Ti mit tesztek a nőért?
A fenti felsorolások közül mindegyik, mert ezek egy bizonyos szinten kényelmetlenek, mert mi van, ha vissza utasítják őket, ez ugye nem tudja feldolgozni az érzékeny lelkük. Fordítva persze elvárják a másiktól.
"Egyeseknek még jelezni is kinos...Szerintem sok csaj hagyja elmenni olyan srácokat, akikért 100%ban odavan,ahelyet, hogy próbálná valahogy megfogni, inkább bemeséli magának, hogy ha a srác az igazi, akkor úgyis észre fogja venni őt..."
Ez őszinték kinek rossz? Ha olyan hülye volt, hogy szó szerint nem tett semmit - mert ugye még mindig nem vagyunk gondolatolvasók - akkor így járt. Megérdemli.
"Én kérdezem a fordítottját?
És Ti mit tesztek a nőért?"
Odamegyünk hozzátok, elviseljük a tahó visszautasításotokat, elhívunk randira, amit természetesen mi fizetünk, meghallgatjuk a baromságaitokat, hogy csak pár dolgot említsek.
A kérdés pedig arról szolt, hogy ti miért b.sztok tenni bármit is. Ja igen, rebegtetitek a pilláitokat, vagy néha nagy kegyesen szétteszitek a lábatokat és részetekről el is van intézve.
20:52
Én speciel nem ilyen vagyok, mégsem kellek a pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!