Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a csajok többsége miért nem szokott túl nagy erőfeszitést tenni egy kapcsolat érdekében?
- a társadalmi szerepek, nevelés miatt vagy
- félénkség, gyávaság miatt vagy
- büszkeségből
- az a felfogás miatt, amely szerint ha kimutatod a tetszésed, már nem vagy érdekes
Egyeseknek még jelezni is kinos...Szerintem sok csaj hagyja elmenni olyan srácokat, akikért 100%ban odavan,ahelyet, hogy próbálná valahogy megfogni, inkább bemeséli magának, hogy ha a srác az igazi, akkor úgyis észre fogja venni őt...
Hmm ha már sorsnál tartunk. Én már egyre inkább a hajlok, hogy eleve előre elvan rendelve minden. Lényegében ugye a szabad akart is illúzió mivel már egy előre megrajzolt úton haladsz.
És nem is túlzottan illúzió romboló. Mert én igazából úgyse tudom mi lesz, attól függetlenül hogy már tuti mi fog történni.
A lányok meg szerintem főleg, társadalom, meg nevelés. Mert a 10000 10 éves lány miért jár miniszoknyába meg hasonlók? Ohh biztos pont egyezik az ízlésük, mostanában elég sokat is látok, mert szabadtéren dolgozunk. Reggel ott menetelnek a mini-******. Röhejes az egész. És így jön el otthonról is, tehát a szülőnek látnia kell, ami meg a nevelés.
De mondjuk manapság ez már menő. Szerintem ha egyszer oda mennék egyik anyukához hogy miért ilyen ruhába jár a kislánya, teljesen ki lenne akadva. Részben persze ok ö dönti el, de akkor is.
"Mi nők is leégünk sokszor, hidd el."
Kíváncsi lennék, hogyan égtek le, ha arra nem veszitek a fáradtságot, hogy odamenjetek az emberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!