Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, a csajok többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a csajok többsége miért nem szokott túl nagy erőfeszitést tenni egy kapcsolat érdekében?

Figyelt kérdés

- a társadalmi szerepek, nevelés miatt vagy

- félénkség, gyávaság miatt vagy

- büszkeségből

- az a felfogás miatt, amely szerint ha kimutatod a tetszésed, már nem vagy érdekes

Egyeseknek még jelezni is kinos...Szerintem sok csaj hagyja elmenni olyan srácokat, akikért 100%ban odavan,ahelyet, hogy próbálná valahogy megfogni, inkább bemeséli magának, hogy ha a srác az igazi, akkor úgyis észre fogja venni őt...

2011. nov. 30. 20:42
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hát szerintem rossz felfogás ez, mert nem biztos, hogy van sors, néhe tenni kell érte, hogy összejöjjön valami.
2011. dec. 1. 12:45
 22/26 anonim ***** válasza:

Hmm ha már sorsnál tartunk. Én már egyre inkább a hajlok, hogy eleve előre elvan rendelve minden. Lényegében ugye a szabad akart is illúzió mivel már egy előre megrajzolt úton haladsz.

És nem is túlzottan illúzió romboló. Mert én igazából úgyse tudom mi lesz, attól függetlenül hogy már tuti mi fog történni.

A lányok meg szerintem főleg, társadalom, meg nevelés. Mert a 10000 10 éves lány miért jár miniszoknyába meg hasonlók? Ohh biztos pont egyezik az ízlésük, mostanában elég sokat is látok, mert szabadtéren dolgozunk. Reggel ott menetelnek a mini-******. Röhejes az egész. És így jön el otthonról is, tehát a szülőnek látnia kell, ami meg a nevelés.

De mondjuk manapság ez már menő. Szerintem ha egyszer oda mennék egyik anyukához hogy miért ilyen ruhába jár a kislánya, teljesen ki lenne akadva. Részben persze ok ö dönti el, de akkor is.

2011. dec. 1. 15:33
 23/26 anonim ***** válasza:

"Mi nők is leégünk sokszor, hidd el."

Kíváncsi lennék, hogyan égtek le, ha arra nem veszitek a fáradtságot, hogy odamenjetek az emberhez.

2011. dec. 2. 04:01
 24/26 A kérdező kommentje:
Na, nem kell a másik végletbe esni.Egy csaj nem kell odamenjen egy fiúhoz.Egy csajnak annyi a dolga, hogy jelezzen, szemezzen, legfeljebb mosolyogjon...de ennyi.Gondolom ennek a nem viszonzása jelenthet égést nekik.
2011. dec. 3. 18:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Hogy ha állítólag egyenjogúság van akkor a nő miért ne mehetne oda a férfihoz kezdeményezni? Ja hogy csak a férfi koppanjon, ha visszautasítás van? Ez elég egyoldalú álláspont
2011. dec. 3. 18:36
 26/26 A kérdező kommentje:
Hát, ha hozzámjön egy csaj én nem haragszom meg, de ilyet nem várok el tőle, viszont ahogy mondtam , azt elvárom, hogy szemezzen, jelezzen, kimutassa...de hát ez is nehéz legtöbbjüknek.Meg hát amit egyesek terjesztenek, hogy a nő nem mutatja ki tetszését egy pasinak, csak az ostobák teszik ezt...hát remélem nincs sok ilyen felfogású nő a világon.
2011. dec. 4. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!