Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, a csajok többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, a csajok többsége miért nem szokott túl nagy erőfeszitést tenni egy kapcsolat érdekében?

Figyelt kérdés

- a társadalmi szerepek, nevelés miatt vagy

- félénkség, gyávaság miatt vagy

- büszkeségből

- az a felfogás miatt, amely szerint ha kimutatod a tetszésed, már nem vagy érdekes

Egyeseknek még jelezni is kinos...Szerintem sok csaj hagyja elmenni olyan srácokat, akikért 100%ban odavan,ahelyet, hogy próbálná valahogy megfogni, inkább bemeséli magának, hogy ha a srác az igazi, akkor úgyis észre fogja venni őt...

2011. nov. 30. 20:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
De akkor miért veszed magadra?
2011. nov. 30. 20:56
 12/26 A kérdező kommentje:
Jól van, csak valahogy tegyük félre az indulatokat, mert seperc alatt elfajul itt is a dolog...és sok jó nem fog kisülni belőle.Inkább érveljünk objektiven.
 13/26 anonim ***** válasza:
20:54 : Lehet túl komolyank mutatkozol és félnek tőled. Mondván nálad senkinek sem lenne esélye.
 14/26 A kérdező kommentje:

Mit teszünk egy nőért? Más nevében nem beszélhetek, de én utóbbi időben ezeket tettem kiszemelt hölgyekért:

-kerestem a tekintetét, próbáltam szemezni vele...nem jött össze, hiszen nekik valami tökösebb dolog kell.

-rámosolyogtam, erre ritkán vagyok képes, nem akárkivel...öszinte volt és kedves ez hatásos volt, egyből kaptam reakciót a részéről, ahogy van az a szám hogy ha a világra mosolyogsz vissza mosolyog rád.

-másik eset összeszedtem magamat és odamentem a lányhoz pedig voltak körülöttünk mások is, orbitális égés lett belőle, mert ott volt a barátja a közelben...

-próbálok vicces lenni, feldóbni a hangulatot, megnevettetni a lányt

Ezek azok amiket teszek ismerkedés kezdeti fázisában

2011. nov. 30. 21:13
 15/26 anonim ***** válasza:
pedig ezek jó dolgok. Csak az a baj, hogy a mai fiatal csajok nem értékelik ezt. Én 30 éves vagyok, és én pl tökre örülnék, ha egy pasi így próbálna velem kontaktust felvenni. Ok, ha megszólalásig jó pasi, akkor nem tudok vele mit kezdeni, mert ha buta, unintelligens, akkor passzolom én is, de sajna ez ilyen "játék". Mi nők is leégünk sokszor, hidd el.
2011. nov. 30. 21:22
 16/26 anonim ***** válasza:

ezt nem itt fogod megtudni, de ha perkálsz egy közvélemyény kutatónak, aki megkérdezi a nőket, majd a válaszok tekintetében egy százalékos leosztást készít arról, hogy a megkérdezett nők közül x%-nyi ezt a választ adta, y%-nyi meg amazt, akkor a helyes válasz a nagyobb arányban uralkodó százalékos érték lesz, és megtudod a helyes választ.

én szívesen elvállalom, 1 millió felyében ezt a terhes munkát

2011. nov. 30. 21:34
 17/26 anonim ***** válasza:

bocs:

"fejében"

2011. nov. 30. 21:35
 18/26 A kérdező kommentje:
hehe, nem gond, megelégszek ennyi véleménnyel is.
2011. nov. 30. 21:59
 19/26 lizzi77 ***** válasza:

Főleg , mert gyáva vagyok,,,

Ja, és tényleg úgy gondoljuk, hogy ha Ő az okkal egyszerűbb lenne a dolog, ha csak egy fajta nem létezne, de akkor nagyon uncsi lenne

2011. dec. 1. 11:34
 20/26 lizzi77 ***** válasza:
itt valami kimaradt: szóval, ha Ö az, akkor észre veszi, És sokkal egyszerűbb lenne, ha...
2011. dec. 1. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!