Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a csajok többsége miért nem szokott túl nagy erőfeszitést tenni egy kapcsolat érdekében?
- a társadalmi szerepek, nevelés miatt vagy
- félénkség, gyávaság miatt vagy
- büszkeségből
- az a felfogás miatt, amely szerint ha kimutatod a tetszésed, már nem vagy érdekes
Egyeseknek még jelezni is kinos...Szerintem sok csaj hagyja elmenni olyan srácokat, akikért 100%ban odavan,ahelyet, hogy próbálná valahogy megfogni, inkább bemeséli magának, hogy ha a srác az igazi, akkor úgyis észre fogja venni őt...
Mit teszünk egy nőért? Más nevében nem beszélhetek, de én utóbbi időben ezeket tettem kiszemelt hölgyekért:
-kerestem a tekintetét, próbáltam szemezni vele...nem jött össze, hiszen nekik valami tökösebb dolog kell.
-rámosolyogtam, erre ritkán vagyok képes, nem akárkivel...öszinte volt és kedves ez hatásos volt, egyből kaptam reakciót a részéről, ahogy van az a szám hogy ha a világra mosolyogsz vissza mosolyog rád.
-másik eset összeszedtem magamat és odamentem a lányhoz pedig voltak körülöttünk mások is, orbitális égés lett belőle, mert ott volt a barátja a közelben...
-próbálok vicces lenni, feldóbni a hangulatot, megnevettetni a lányt
Ezek azok amiket teszek ismerkedés kezdeti fázisában
ezt nem itt fogod megtudni, de ha perkálsz egy közvélemyény kutatónak, aki megkérdezi a nőket, majd a válaszok tekintetében egy százalékos leosztást készít arról, hogy a megkérdezett nők közül x%-nyi ezt a választ adta, y%-nyi meg amazt, akkor a helyes válasz a nagyobb arányban uralkodó százalékos érték lesz, és megtudod a helyes választ.
én szívesen elvállalom, 1 millió felyében ezt a terhes munkát
Főleg , mert gyáva vagyok,,,
Ja, és tényleg úgy gondoljuk, hogy ha Ő az okkal egyszerűbb lenne a dolog, ha csak egy fajta nem létezne, de akkor nagyon uncsi lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!