Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell "ráhajtani" egy lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Freedy000 kérdése:

Hogy kell "ráhajtani" egy lányra?

Figyelt kérdés
Luzer pasi kérdezi, már ha ez a feltett kérdésből nem lenne mindenkinek világos!

2012. aug. 26. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerezz minnél nagyobb gépkocsit a legjobb a teherautó, kamion. Amikor átkel a zebrán kapcsolt a gépkocsit 1es sebességfokozatba és indulj el hirtelen....
2012. aug. 26. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Vitatkoznék az előttem szólóval, én lendületből javaslom.
2012. aug. 26. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
lassan és óvatosan.. kombinóval....:)
2012. aug. 26. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
A ráhajtani nem egyenlő az áthajtással:)
2012. aug. 26. 18:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Ráhajtani úgy kell, hogy megállsz rajta és rajta vagy. Ergo nem repülőrajt kell a zebránál.

20/L

2012. aug. 26. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Na, akkor hatodikként megkíméllek a kocsis történetekkel, és megpróbálok normálisan válaszolni... :D

Nem tudom, mennyi idős vagy, de leírom, én mit várok el egy az én korosztályomból való fiútól.

Először is, ha már magadat is 'lúzernek' tituláld, nagy gáz van...

Öltözz normálisan... Persze, nem arra gondolok, hogy legyél PÁWA, vagy mi a fenének nevezik magukat a tucatfiúk, hanem hordj farmert, és sima pólót. Ne mintásat. Vagy ne nagyon mintásat. Szóval, ha absztrakt, akkor semmi gond, viszont ha 'StarWars'-os, vagy szöveges, akkor az nem feltétlen jó. Oké, majd megkapom, hogy nem a külső számít, és ne a borítójáról ítéld meg a könyvet, de lássuk be, egy jó megjelenésű fiút hamarabb észreveszünk, mint egy mackónacis, lenyalt, zsíros hajú fiút... Szóval ennek csak annyi volt a lényege, hogy : ügyelj a külsőségekre is.

Ha már elfogadható a kinézeted, ügyelj rá, hogy ne lássák rajtad, ha kocka vagy. Egy randin nagyon-nagyon rossz pont, ha kínodban a szerencsétlen számítógépes játékokról kezdesz beszélni.

"- És képzeld... Nekem már 1500 aranyam va, majdnem megvan az egész királyság. A törpéimet már áttelepítettem, mert én megtehetem... *büszkefej*" NEM! Ez nagy, piros betűkkel áthúzva! Soha ne tégy ilyet... örökre elásod magad....

Ne a cicababáknál próbálkozz... Azok ki fognak röhögni, és elhajtanak. Keresd azoknak a lányoknak a társaságát, akik érzed, hogy hozzád valók. Ne lépjen fel a "Túl jó nő a csajom" effektus, mert "ez a valóság, és nem disney land". Nem akarok ledegradálni senkit. Remélem nem volt félreérthető, de azért tudd, hol a felső határ. Keress olyat, akivel mondjuk van közös érdeklődési körötök. (Értsd: Könyv, sport, portál, banda stb.)

Odamész hozzá, beszélgetsz vele. Én például elvárom, hogy akár kanos, akár nem, ne rohanjon le első randin. Ne fogdosson. Sőt, mi előtt elhív valahová, ne csak a semmiből robbanjon elő, készítse elő a terepet. Beszélgess vele, sokat kérdezz tőle, azt a lányok szeretik... :D DE NE ZAKLASD! Mert az nagyon nem kóser. :)

Csak akkor hívd el valahová, ha érzed, hogy nem kerüli a társaságod, ha neked is szimpatikus. Mert a 'ha nincs ló, jó a szamár is...' elv nem ésszerű. Mindenkire rátalál a szerelem... Az igazi. Előbb vagy utóbb... Lehet, hogy az útóbb kifizetődőbb lesz.

Szóval. Ott vagytok az első 'randin'. BESZÉLGESS vele. Ne hagyd, hogy bekerítsen titeket a lappangó csend, mert akkor gáz van. Ha kell, és nem vagy a szavak embere, akkor a találkozás előtt írj fel pár témát, amivel úgy érzed, felkeltheted a figyelmét. De ne hazudj... Az a legrosszabb. Ha érzed az első alkalommal, hogy ő is 'rád hajt', akkor jöhet csak a csók... Nincs annál kellemetlenebb, amikor elhajol előled. Neki is az, és neked is... Szóval. Néha érintsd meg. Ne gyakran, de az a törődés jele. És ha észleled, hogy ő is így tesz, akkor léphetsz a következő 'level'-re. (bocsesz, muszáj volt xd)Én nem szeretem, ha első alkalommal már tapiz vagy megcsókol. Jobb azt később, hidd el. Fú, életem legaranyosabb barátja (aki most is van :DD) első alkalommal moziba vitt volna. De olyan jól elbeszélgettünk, hogy lekéstük a filmet... :D Mindegy is, arra akartam kilyukadni, hogy ő, mikor elbúcsúztunk, puszit adott az arcomra. És ez... Leírhatatlan volt. Jézusom, ott álltam, és csak néztem magam mögé, amikor elsétált, és áh... Nem tudom leírni. Szóval ennek a lényege: NE SIETTESD! Csak a lány tempójában. Légy magabiztos, és ne látsszon rajtad, hogy túl tapasztalatlan vagy. Egyenlőre ennyi. Ha szeretnél beszélgeti erről, akkor nyugodtan írj privit. :) Ez a válasz kicsit kusza lett, és nem is biztos, hogy kielégítő volt, szóval... Szívesen segítek... :D

18/l

2012. aug. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!