Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit szoktatok költeni a lányra első randin? Mit érdemes ilyenkor csinálni? 20 éves nőről van szó.
A mostani párom az első randin teázni vitt, és kifizettette velem, amit ittam. Azóta is ilyen, de én nem bánom, mert így legalább senki nem vádolhat azzal, hogy a pénze miatt vagyok vele.
24/N
hát nem tom, én azt nézem mihez van kedvem, nem azt h mennyit költök rá, h billiárdozni, akkor odamegyünk ott elmegy 3-4 ezer egy jobb helyen, ha koktélozni akkor oda, ott 1-2 ezerbőől megúszom, de van amikor cask egy séta, aazt olcsón meg lehet úszni:D esetleg egy fagyira, vagy nyalókára meghívom.
szal én nem a pénz alapján választom meg a randihelyeket, de mégcsak nem is a lányok alapján, első randin kb egyenrangú mind nekem:)
Első randin úgyis az ismerkedés, a beszélgetés a legfontosabb, úgyhogy ha isztok egy üdítőt/sört (olcsó és finom :D), az bőven elég szerintem.
Jelentem, én nem fizettem ki az egy üveg sörömet az első randin (bár úgy rémlik, felajánlottam), és senki sem vádolt meg, hogy pénzért vagyok a párommal :D
20 évesen valaki nem nő, hanem csitri.
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!