Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rossz fogakkal igaz lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz fogakkal igaz lehetetlen barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Ásványhiány miatt hirtelen elkezdtek romlani a fogaim, emiatt nem látom értelmét, hogy ismerkedjek lányokkal, tele vagyok gátlásokkal és félelmekkel, hogy lebukom milyen rosszak is a fogaim, viszont a fogsorom megcsinálása több százezerbe lenne összeségében. Alapvetően tökéletes, jó fogaim voltak, de kb. 15-16 éves koromban hirtelen történt valami, kórházban is voltam és akkoriban legyengülhetett a szervezetem, ami után kikerülve észrevettem, hogy belülről meggyengül a fogzománc, aztán ez így ment tovább, mára már nincs is ép fogam szinte. MInd lyukas, tört vagy látványosan meggyengült zománcú és könnyen törik. Alit tudok enni valamit, hogy ne törne le egy újabb darab. Folytona dokit járom, aki koronát javasolna és pár fog kihúzását, mde nekem erre egyáltalán nincs pénzem. Szóval szomorú magányos évek várnak rám úgy néz ki. Csak azt tudom mondani becsülje meg, akinek lehet barátnője. Nem kívánom senkinek ezt a reménytelen helyzetet.

2012. aug. 25. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
igaz
2012. aug. 25. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
hasonlóan rossz fogút esetleg?
2012. aug. 25. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem pl. nagyon fontosak a fogaim, s talan ez az elso dolog, amit megnezek a kiszemelten.

Az en fogaim is elegge gyengek, emiatt 3 honaponta kotelezoen mennem kell fogorvoshoz ellenorzesre, s igy annak ellenere,hogy gyengek a fogaim mindig rendben vannak, mert ha netan problema adodna idoben megoldodik a problema.

Ne csuggedj, ehelyett inkabb probalj meg erre aldozni esetleg nyari melo vallalasaval es az igy szerzett penzbol megoldhato a problema.

Nem akarlak elkeseriteni, de igazan fontos a fogsorod, ha kapcsolatot akarsz

2012. aug. 25. 21:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Szegénykém,bár nem tudom mennyire vészeseka fogaid főleg elöl,de nem olyan biztos h magányos évek várnak rád.Akivel én is együtt vagyok az ő fogai is érdekesek és nem is ezt néztem mikor összejöttem vele.
2012. aug. 25. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem azért, de csálén áll egy-két fogam, ráadásul pár évnyi szénsavas üdítő miatt a dentinig kopott a fogam, magyarul sárgás színű. Ennek ellenére bombázókkal is volt már dolgom, egyáltalán nem szóltak érte. Semmi köze a csajozáshoz!
2012. aug. 25. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó! Azért ez így erős. Mondhatod azt, hogy sok minden kompenzálhatja a szép fogakat és neked valsz. vannak más erősségeid amire felfigyeltek a csajok, de hogy egyáltalán ne számítana az nem igaz.
2012. aug. 25. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
hát ez tényleg szar helyzet, egy megoldás van, gyűjts pénzt h meg tudd csináltatni,
2012. aug. 25. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg fontos dolog a fogsor. Próbálj meg spórolni rá és egyenként megcsináltatni, de legalább kezd el. Sztk alapon olcsóbb mint maszeknál, de tudom, úgy sem olcsó.
2012. aug. 25. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszélsz. Nekem 7 lyukas fogam van. Nagy részük a pancser fogorvosok miatt van. Már 4 fogorvosnál voltam, és úgy tönkretették a fogaim, hogy az egyik fogam helyett már egy műfogat kellett berakni. Véletlenül megfúrta egy kicsit az egyik ép fogam, szarul berakott tömés kiesett...
2012. aug. 26. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!