Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti is így cselekednétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti is így cselekednétek?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk végig a koncerten, aztán a végén mondta,h megkeresi a haverjait, majd találkozunk egy táncolós helyen. Elmentem oda barátnőmmel, és odajött hozzánk 4fiú. Táncoltunk, de semmi különös nem volt benne. Ők megjöttek,észrevett, de nem jött oda hozzám, és kis idő múlva azt láttam, h másik lánnyal táncol. Ez visszavágás akart lenni, mert én is másokkal táncoltam? Kedvelem, de nem tudom,h mi is van most...:/
2012. aug. 24. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, te ahelyett hogy őt vártad, más fiúkkal táncoltál. Hát akkor tessék, vesz ő is más lányt. Igen visszavágás szerintem. Tudasd vele, hogy ő jön be neked, és nem más fiúk. (L)
2012. aug. 24. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Azt a következtetést vonta le, hogy nem annyira vagy érte oda. Plusz nem akart konfrontálódni a másik néggyel.

Mondjuk ő cseszte el, mert ha akar valamit, nem kellett volna a haverjai után szaladgálnia, mehetett volna veled is. A haverjai úgyi megtalálták volna, van sms is a világon.

Majd megtanulja a kutyafittyet.

2012. aug. 24. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Látta, hogy mégsem érdekled őt, így továbblépett. Én is így cselekednék, ha a kiszemeltem mással táncol, akkor továbblépek.
2012. aug. 24. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:
De aztán én mentem oda,és "elküldtem" a csajt, de utána is olyan távolságtartó volt...Aztán el is ment. Most mit csináljak?
2012. aug. 24. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom begőzölt, hogy mással látott. Szerintem ne sokáig kerülgessétek a forró kását. Akartok egymástól valamit vagy sem? Ha nem, akkor kár az időt pocsékolni.

Adjál neki egyértelmű jelekt, hogy akarsz vele járni (például barátnőn keresztül, aki véletlen elkottyantja az egyik haverjának hogy odavagy érte)

Ha nem történik semmi, hagyd a francba.

2012. aug. 24. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!