Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Titeket mennyire ábrándít ki, ha?

Figyelt kérdés
valakinek rossz a helyesírása? Tudom, attól még lehet jó ember és szerethető is! De múltkor megismerkedtem egy rendezvényen egy fiúval, majd felvettük egymást Facebookon! Mikor láttam, hogy a mondatai minden második szavát szinte helytelenül írja le, kicsit meglepődtem! Nem mondom, hogy én mindent helyesen írok, a ritkább kifejezéseknél lehet el kell gondolkodnom, de alap szavakat szerintem azért illik helyesen leírni, amit használunk a mindennapokban! Nyilván nem örökké fogunk írásban kommunikálni, de ez azért valamit csak takar... legalábbis nekem! Ti hogy vagytok ezzel?

2012. aug. 23. 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Attól függ, mit akarok vele.

Ágyban lehet jó, de egy konferenciára már biztos nem vinném magammal. :)

2012. aug. 23. 15:53
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Egy tizenévestől már elvárnám, hogy tudjon a nyelvén írni
2012. aug. 23. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Engem pl zavarna. Nekem fontos hogy ilyen ALAPVETŐ tudás legyen benne.Még csak azt is utálnám ha nagyon szleng nyelvet nyomatna akár, és egy pill. után msn-en "vok"-ot írna..
2012. aug. 23. 15:54
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Ez engem is sokszor ki tud ábrándítani ...

Ahogy szokták mondani a szem a lélek tükre, és ehhez hasonlóan az íráskép is árulkodik az egyénről ...!

19/L

2012. aug. 23. 15:55
 5/17 anonim ***** válasza:
29%

1. Vagyok. Pedig a rossz helyesírással rendelkező fiúk is lehetnek nagyon vonzóak, dekoratívak.

Csak tudni kell, hogy bánjunk velük.

De akkor d.gjanak meg benneteket egy tollal. :D

(Jó! Vicc volt! :DD)

2012. aug. 23. 15:58
 6/17 anonim ***** válasza:
Engem jobban kiábrándítana ha az a lány ide tenné fel ezeket a kérdéseket.
 7/17 anonim ***** válasza:
ha gyorsan ír vagy sokat akkor egyáltalán nem zavar csak tudjam elolvasni. de ha a lyuk-at juk-nak írja akkor azért írnám neki hogy figyeljen jobban.
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
Én is nagyon kiábrándítónak tartom, és szerintem elárul róla bizonyos fajta igénytelenséget, már csak azért is, mert ma már szinte minden program kijavítja a helyesírási hibákat. Legalább annyi lenne benne, hogy kijavítja, ha aláhúzza neki a gép...de lehet, hogy csak kukacos vagyok ebben :)
2012. aug. 23. 15:59
 9/17 A kérdező kommentje:
Mégis hova kellene feltenni? Tudtommal ez egy ilyen oldal!
2012. aug. 23. 15:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Félreértés ne essék: én is "rájuk" szólok. :)

Mert engem is zavar, de: nagyon sokszor a "butácska" fiúk sokkal vonzóbbak, helyesebbek, sőt, még csak az sem biztos, hogy sík hülye.

A fiúk alapvetően nem szeretnek annyira tanulni, ilyesmire odafigyelni, mint a lányok.

Sok fiú azt sem bánná, ha sosem kellene iskolába járnia. :D Szóval, talán értelmes, csak magasról tett a helyesírásra, el lehet vele beszélgetni (is!), megvan a magához való esze, talpraesett..

Tudom, ez nem mentség.:)

2012. aug. 23. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!