Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, fiúk! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Titeket mennyire ábrándít ki, ha?

Figyelt kérdés
valakinek rossz a helyesírása? Tudom, attól még lehet jó ember és szerethető is! De múltkor megismerkedtem egy rendezvényen egy fiúval, majd felvettük egymást Facebookon! Mikor láttam, hogy a mondatai minden második szavát szinte helytelenül írja le, kicsit meglepődtem! Nem mondom, hogy én mindent helyesen írok, a ritkább kifejezéseknél lehet el kell gondolkodnom, de alap szavakat szerintem azért illik helyesen leírni, amit használunk a mindennapokban! Nyilván nem örökké fogunk írásban kommunikálni, de ez azért valamit csak takar... legalábbis nekem! Ti hogy vagytok ezzel?

2012. aug. 23. 15:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Engem is zavarnak a durva helyesírási hibák, én is figyelek rá, hogy szépen írjak és inkább kétszer elolvasom, mielőtt elküldöm. A rövidítések is zavarnak egy új kapcsolatban, legyen az bármilyen jellegű, egy idő után viszont én is lazábbra veszem.
2012. aug. 23. 16:04
 12/17 A kérdező kommentje:
10. Nem gondolnám én se, hogy sík hülye, mert pl. nagyon ügyes a szakmájában (szakács), és szereti is csinálni! Csak, hogy az ilyen alapvető szavakat se lehessen leírni normálisan, amit tanulni se igen kell, mert alapból úgy ejtjük pl. menni, jönni, kell, abban, ott stb.. tehát nála a kettőzések maradnak le amik szerintem tök egyértelműek, és minden ilyen szót rosszul ír! Persze ettől még megtudnám szeretni, csak kíváncsi voltam , hogy ti mennyire figyeltek erre oda.
2012. aug. 23. 16:11
 13/17 A kérdező kommentje:
11 ebben én is egyetértek, hogy legalább az ismerkedési fázisban hanyagoljuk a rövidítéseket, és figyeljünk oda jobban..
2012. aug. 23. 16:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavar.
2012. aug. 23. 16:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Kőbunkóval nem beszélgetek. Engem kiábrándít.

18/L

2012. aug. 23. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Az hogy ha valaki egy-két szót nem tud leírni helyesen az még nem azt jelenti hogy kőbunkó. Amúgy engem inkább csak zavar, de kiábrándítani nem tud. Ha már emiatt kiábrándulok a pasiból akkor valószínűleg nem is vonzott sohasem. Ahhoz több kell. Mondjuk ha helytelenül beszél. Az már zavar. :) 24/N
2012. aug. 23. 17:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Néha a rossz helyesírású emberek "emberileg" jobban rendben vannak, mint egy sokdiplomás "nyelvtankönyv"...:/
2012. aug. 23. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!