Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várnák el a lányok, hogy a pasik fussanak utánuk és állandóan a kedvükbe járjanak?
jó kérdés.Na látod legközelebb csak akkor futsz ha érdemes.
Méh jó,hogy én ilyeneket nem csinálok
Hat ez mar regen is igy volt. Tudod mindig a ferfi kezdemenyezett es tette meg az elso lepest. A lanyok szerepe pedig csak az volt, hogy sepek, kedvesek legyenek es fogadjak a fiu kozeledeset.
Tudom, hogy ma mar nem igy van es sokszor a lanyok teszik meg az elso lepeseket (ami hozzateszem nem baj, sot...), de megis sok lany hozzaszokott ahhoz, hogy a fiu iranyit es ezesetben a fiu tesz erofeszitest a lanyert. :)
Hát azért, mert a legtöbb csaj "hülye", és túl nyuszik ahhoz, hogy elmondják egy srácnak, hogy bejön vagy valami, ezért inkább csak a barátnőikkel megbeszélik, hogy ilyen meg olyan helyes és képzeld ma rám mosolygott....aztán eltelik pár hét és a srác egy másik csajjal van, ők meg elkezdenek úgy viselkedni mintha egy 8 éves kapcsolat ért volna véget. -.- hát elég szomorú...
De vannak kivételek, igaz hogy kevesen, de akadnak akik megmondják a srácnak, hogy mi a helyzet.
mert ha 1 csaj kezdeményez azt a pasik sokkal otrombábban utasítják el mint fordítva és durvábban kicikizik és az összes ismerős a csajon nevet.
míg fordítva nem
meg mert a csajok tudják hogy a pasik többsége szexéhes nagyon a lányok többsége viszont tovább bírja szex nélkül és ezzel "rángatják" a pasikat, a p.nciszaggal.
gondolják, villantanak ezt-azt vagy tesznek egy kis célzást és aki nem bírtja tovább az úgyis előbb-utóbb próbálkozik.
és így is van
Én tepertem nem rég egy lánynál de szarik a fejemre.Válaszolni is 2-3 hét után válaszolt.Akiktől megkérdeztem,hogy milyen amit írni készülök azok el voltak olvadva tőle.Ő meg lekoptatott és inkább várja tovább,hogy észrevegye az aki neki tetszik és kutyába se vette eddig.Szerintem hülye aki fut a nők után.Amikor egy büdös bunkó tapló görény sz*r alak voltam akkor sorra próbálkoztak be nálam,megváltoztam és megembereltem magam most meg le se sz*rnak.A nők gondolkodásában kár logikát keresni,mert még nyomát sem fogod lelni a legtöbbjüknél.
21/F
9-es: miért nem azoknál próbálkozol akik olvadtak tőle?
itt a példa, Te sem veszed észre azokat akiknek bejönnél, csak az érdekes, akinek nem
tipikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!