Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak valahol olyan 18-20 év körüli lányok akik vallásosak, van tartásuk és jó lelkűek és ha igen hol keressem őket?
Templom meg az erkölcs baromira nem jár együtt. Aki tényleg erkölcsös, annak nem feltétlen van szüksége templomra. Sokan az ottaniak közül csak azért vannak ott, mert azt szeretnék mutatni a külvilágnak, környezetüknek, hogy ők erkölcsös, jó emberek.
Egy egészséges értékrendű lány bárhol megtalálható. Még a templomban is.
De így tényleg félreérthető a kérdés.Fogalmazom akkor úgy,hogy milyen helyeken lehet a leírt szempontoknak megfelelő lányokkal ismerkedni.
21/F
Szia!
Én teljesen megértem a problémádat, mert ilyen téren nekem is hasonlóak az igényeim (csak én lány vagyok). Én is mindig ezen problémáztam, hogy hol találjak rendes fiúkat, aztán végül is az élet hozta, de a legjobb szerintem egy kulturált házibuli, vagy egy csoportos kirándulás (külföldre, busszal). Én ilyen helyeken ismertem meg a barátaimat :)
19 L
Hát, mondjuk én ilyen vagyok.
Templomba járok, igyekszem annyira erkölcsösnek lenni, amennyire csak tőlem telik, nem bonyolódtam eddig semmilyen szerelmi kapcsolatba, mert nem éreztem a "szikrát" s ezért a másikban nem akartam hiú ábrándokat ébreszteni, még kevésbé keresem a kalandokat stb.
Hát, magamból kiindulva nehéz dolgod lesz, mert nehéz ilyen lányokra ráakadni, kevés az ismerkedési felület...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!