Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen könnyen kihasználható papucsok a magyar nők? Miért nincs tartásuk és női önbecsülésük?
Miért mártírkodnak? Miért tűrnek mindent? Miért alázzák meg magukat? Miért szolgálgatják a faszikat? Miért mennek bele olyan kapcsolatba (link, önző, lusta pasi, nős pasi...stb) aminél ők sokkal jobbat érdemelnének?
Miért van ennyi nyomorult társfüggő nő, aki a sz*ros pocsolyában van és szívják a vérét, ahelyett h egyedül élne és boldog lenne és szabad???
szerintem ez így durva!
nem hiszem, hogy ilyen rossz lenne a helyzet.
egyébként meg nagyon nehéz egyedülálló nőnek lenni, kevesebb a fizetésük, ebben az országban nagyon nehezen tud egy egyedülálló nő fenntartani egy lakást, csak az albérlet és a rezsi több mint a minimálbér és akkor még nem evett... sokan bele vannak kényszerülve a rossz kapcsolatba mert rossz döntést hoztak.
Nem értem, én is nő vagyok, felnőtt, sose vettem észre hogy bárhol is ezt sulykolnák belém hogy nekem férjhez kell mennem és szolgálnom őt, kedvére tennem, eltűrnöm mindent. Ez baromság.
Hogy sokan miért ilyenek azt nem tudom, talán mert magányosak, félnek otthagyni egy rossz kapcsolatot egy bizonytalanért. Félnek hogy nem lesz más ha egyedül maradnak, mert nem bíznak magukban, senki nem elégedett magával. Ezt sem értem, annyi szép nő van, de egyik sem tartja magát annak. Valami nagyon nincs rendben az emberekkel manapság, a férfiakkal sem.
Ti is észrevettétek akkor ezek szerint, hogy a társadalom direkt úgy csinálja, h a nők rá legyenek kényszerítve a pasikra és az egész párkapcsolatosdira?
A legtöbb nő nem is keres annyit, mint egy átlag férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!