Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen könnyen kihasználh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen könnyen kihasználható papucsok a magyar nők? Miért nincs tartásuk és női önbecsülésük?

Figyelt kérdés

Miért mártírkodnak? Miért tűrnek mindent? Miért alázzák meg magukat? Miért szolgálgatják a faszikat? Miért mennek bele olyan kapcsolatba (link, önző, lusta pasi, nős pasi...stb) aminél ők sokkal jobbat érdemelnének?

Miért van ennyi nyomorult társfüggő nő, aki a sz*ros pocsolyában van és szívják a vérét, ahelyett h egyedül élne és boldog lenne és szabad???

2011. máj. 1. 22:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

ne hidd hogy csak a nők társfüggők. 30 éves vagyok az én ismeretségi körömben jópár olyan pasival találkoztam akik egy rossz kapcsolatban voltak inkább mint egyedül.

magyarországon nagyon sok nő függő helyzetben van, és nem feltétlenül érzelmi függőség hanem anyagi. sokan nem tudnának egyedül megélni pláne ahol már gyerek is van. inkább maradnak egy rossz kapcsolatban.

2011. máj. 1. 22:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Bár nekem ez azért fura, mert én nem vagyok ilyen és nem is akarok ilyen lenni, mint ezek a nők, csak úgy érzem, mintha csapdát állítanának a nőknek és ebből az ördögi körből nem lehet kilépni. Olyan, mintha akarnál tenni egy lépést, de mindig akadályokba botlanál.
 13/23 anonim ***** válasza:
Én több papucs férfit ismerek, mint nőt.
 14/23 A kérdező kommentje:
22:25 én már azt is észrevettem, hogy ha nincs gyerek, akkor is főleg anyagiak miatt áll be egy nő a párkapcsolatba, mint ahogy írtátok, nincs annyi pénzük, hogy fent tudják tartani magukat. Főleg a nők (és ennek nincs köze az iskolai végzettséghez és a esetleges gyerekükhöz sem).
2011. máj. 1. 22:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezhetem, mennyi idős vagy?

Mellesleg, hogy a kérdésre is válaszoljak: többet keresek, mint a férjem (multinál dolgozom középvezetőként), a lakás és az autó is az enyém, plusz egy nyaraló fele (a másik fele a húgomé). Azért vagyok a férjemmel, mert szeretem, és mert a gyermekeim apja, nem azért mert muszáj, vagy kapcsolatfüggő lennék. 36/N

2011. máj. 1. 22:29
 16/23 A kérdező kommentje:

Anyagiakon azt értem, hogy valahogy a férfiak mindig jobban keresnek általában. Sok nőismerősöm 100 ezer alatt keres, de a pasik nem így, pedig nem végeztek több sulit.

Persze van kivétel, de azért nagyrészt nem a kivétel érvényesül.

2011. máj. 1. 22:30
 17/23 A kérdező kommentje:

22:29 te vagy a kivétel nemes példája. De az ismeretségemben nem ez a jellemző. És ez nagyon ijesztő.

25 éves vagyok.

2011. máj. 1. 22:31
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam, hogy viszonylag fiatal vagy. Remélem, ahogy érsz (merthogy egy nő sosem öregszik ugyebár:-)), te is a kivételt fogod erősíteni. Az én környezetemben kevés kimondottan kapcsolatfüggő nőt látok, abban viszont igazat adok, hogy a férfiakat általában jobban elismerik anyagilag is. És ez bizony nagyon igazságtalan. Szerintem jó esetben is évtizedek kellenek, hogy ez változzon...
2011. máj. 1. 22:35
 19/23 A kérdező kommentje:

22:35 ez olyan, mintha a nőket azért tartanák alacsonyabb béren (úgy általában)hogy függjenek a nők a férfiaktól, legalábbis hogy tudják ki a jani.

Talán félnek attól a férfiak, hogy a nők nem tartanának igényt a párkapcsolatra? Mert függetlenítenék magukat?

Vagy csak annyi, egyszerű tény, hogy a férfiakat nézik még mindig fő családfenntartónak?

Bocs a kérdésekért, én amolyan megfigyelő vagyok:)

2011. máj. 1. 22:40
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
:-) jó megfigyelő vagy! Szerintem ennek a fizetés-dolognak nincs köze a párkapcsolatokhoz (nyilván nem azért kapnak többet), de hogy régi rossz beidegződés, az valószínű. Ez amolyan véd-és-dacszövetség a pasiknál. A mi cégünknél sem nagyon vannak női vezetők, pedig sokszor értelmesebbek, tanultabbak, mint férfi társaik. De azért én úgy látom, hogy ha csigalassúsággal is, de változik a helyzet. Egyre több a diplomás nő (használható diplomával is). A baj talán az, hogy gyakran a nők is elhiszik magukról, hogy van egy plafon (akár a munkában, akár a párkapcsolatban) amit nem tudnak átlépni. Fontos lenne az egyenjogúság minden téren. Nem az, hogy a nők uralkodjanak a pasikon, mert sajnos sok ilyen kapcsolatot is látok, és ez legalább olyan rossz, mint amiről te írsz.
2011. máj. 1. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!