Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen könnyen kihasználható papucsok a magyar nők? Miért nincs tartásuk és női önbecsülésük?
Miért mártírkodnak? Miért tűrnek mindent? Miért alázzák meg magukat? Miért szolgálgatják a faszikat? Miért mennek bele olyan kapcsolatba (link, önző, lusta pasi, nős pasi...stb) aminél ők sokkal jobbat érdemelnének?
Miért van ennyi nyomorult társfüggő nő, aki a sz*ros pocsolyában van és szívják a vérét, ahelyett h egyedül élne és boldog lenne és szabad???
ne hidd hogy csak a nők társfüggők. 30 éves vagyok az én ismeretségi körömben jópár olyan pasival találkoztam akik egy rossz kapcsolatban voltak inkább mint egyedül.
magyarországon nagyon sok nő függő helyzetben van, és nem feltétlenül érzelmi függőség hanem anyagi. sokan nem tudnának egyedül megélni pláne ahol már gyerek is van. inkább maradnak egy rossz kapcsolatban.
Megkérdezhetem, mennyi idős vagy?
Mellesleg, hogy a kérdésre is válaszoljak: többet keresek, mint a férjem (multinál dolgozom középvezetőként), a lakás és az autó is az enyém, plusz egy nyaraló fele (a másik fele a húgomé). Azért vagyok a férjemmel, mert szeretem, és mert a gyermekeim apja, nem azért mert muszáj, vagy kapcsolatfüggő lennék. 36/N
Anyagiakon azt értem, hogy valahogy a férfiak mindig jobban keresnek általában. Sok nőismerősöm 100 ezer alatt keres, de a pasik nem így, pedig nem végeztek több sulit.
Persze van kivétel, de azért nagyrészt nem a kivétel érvényesül.
22:29 te vagy a kivétel nemes példája. De az ismeretségemben nem ez a jellemző. És ez nagyon ijesztő.
25 éves vagyok.
22:35 ez olyan, mintha a nőket azért tartanák alacsonyabb béren (úgy általában)hogy függjenek a nők a férfiaktól, legalábbis hogy tudják ki a jani.
Talán félnek attól a férfiak, hogy a nők nem tartanának igényt a párkapcsolatra? Mert függetlenítenék magukat?
Vagy csak annyi, egyszerű tény, hogy a férfiakat nézik még mindig fő családfenntartónak?
Bocs a kérdésekért, én amolyan megfigyelő vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!