Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak valahol olyan 18-20 év körüli lányok akik vallásosak, van tartásuk és jó lelkűek és ha igen hol keressem őket?
Házibuliba nem járok az ismerőseim se olyanok,barátom se sok van de aki van az a tűzbe tenné értem a kezét.Szóval főként igazi barátaim vannak,de ők se a bulizós fajták.Külföldre meg csak pár év múlva szeretnék menni de akkor hosszabb időre.
Na meg szeretnék már egy barátnőt,akivel megértjük egymást és illik hozzám,csak az a baj,hogy kevés olyan lányt ismerek akivel intellektus szempontjából egy szinten állok.
Templommal amúgy annyi bajom van,hogy katolikus templomba akárhányszor mentem ott az átlagéletkort valahova 80 és a halál közé tenném.De lehet az a baj,hogy katolikus templomba mentem,katolikusként lehet református templomba kellene próbálkoznom.
"...csak az a baj,hogy kevés olyan lányt ismerek akivel intellektus szempontjából egy szinten állok. "
Ha ilyeneket írsz, mindenkinek az jön le, hogy beképzelt, önelégült, pöffeszkedő vagy, nem mondom, hogy az vagy, de azt a benyomást kelti.
Templomba meg elsősorban nem ismerkedési célzattal kéne betérni, nem gondolod?
Te már itt megbuktál, mért várod el, hogy valaki olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, amilyeneknek te nem vagy a birtokában?
Rendben, így már érthető, ne haragudj, hogy az előbb durva voltam...
Tényleg nem tudok mit tanácsolni, az ilyen lányok nem partip.cs.k, szóval a megszokott bulizós helyek mind kilőve.
Színházba szeretsz járni? Én imádok, esetleg ott próbálkozz.
Vagy múzeumokba? Egyéb kultúrális eseményekre?
Nem haragszom,mert az én hibám,hogy ilyen stílusban írtam.
Múzeummal egyszer lehet,hogy teszek egy próbát a közel jövőben,mert jó ötletnek tűnik és bízom benne,hogy nem csak olyan lányokba botlom majd akik foglaltak.Színházba régen jártam,de nem túl sűrűn,meg nem is annyira szeretem a zsúfoltság miatt.
De sajnos tényleg elég nehéz ilyen lányt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!