Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak valahol olyan 18-20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak valahol olyan 18-20 év körüli lányok akik vallásosak, van tartásuk és jó lelkűek és ha igen hol keressem őket?

Figyelt kérdés
A vallásosra csak olyan szempontból gondolok,hogy legyen erkölcsös(tudom a kettő nem feltétlenül jár együtt).

2012. aug. 22. 22:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Házibuliba nem járok az ismerőseim se olyanok,barátom se sok van de aki van az a tűzbe tenné értem a kezét.Szóval főként igazi barátaim vannak,de ők se a bulizós fajták.Külföldre meg csak pár év múlva szeretnék menni de akkor hosszabb időre.

Na meg szeretnék már egy barátnőt,akivel megértjük egymást és illik hozzám,csak az a baj,hogy kevés olyan lányt ismerek akivel intellektus szempontjából egy szinten állok.

Templommal amúgy annyi bajom van,hogy katolikus templomba akárhányszor mentem ott az átlagéletkort valahova 80 és a halál közé tenném.De lehet az a baj,hogy katolikus templomba mentem,katolikusként lehet református templomba kellene próbálkoznom.

2012. aug. 22. 23:36
 12/16 anonim ***** válasza:

"...csak az a baj,hogy kevés olyan lányt ismerek akivel intellektus szempontjából egy szinten állok. "

Ha ilyeneket írsz, mindenkinek az jön le, hogy beképzelt, önelégült, pöffeszkedő vagy, nem mondom, hogy az vagy, de azt a benyomást kelti.

Templomba meg elsősorban nem ismerkedési célzattal kéne betérni, nem gondolod?

Te már itt megbuktál, mért várod el, hogy valaki olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, amilyeneknek te nem vagy a birtokában?

2012. aug. 22. 23:44
 13/16 anonim ***** válasza:
És a 23:32-es voltam.
2012. aug. 22. 23:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem mondok ilyeneket nekik,csak nekem ez a benyomásom azokról a lányokról akikkel beszélgettem.Gyakorlatilag olyanok,hogy semmiről nem lehet beszélgetni velük.A baráti körükben meg a téma az,hogy mennyire rúgtak be,meg mennyit vedelnek és még sorolhatnám.Az a züllés az egyetlen érdekeltségük.Szerintem aki ezeknél egy kicsit is értelmesebb ember az intellektus szempontjából magasabb szinten áll.De tényleg elég önteltnek tűnök így visszaolvasva,pedig nem vagyok az.
2012. aug. 22. 23:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Rendben, így már érthető, ne haragudj, hogy az előbb durva voltam...

Tényleg nem tudok mit tanácsolni, az ilyen lányok nem partip.cs.k, szóval a megszokott bulizós helyek mind kilőve.

Színházba szeretsz járni? Én imádok, esetleg ott próbálkozz.

Vagy múzeumokba? Egyéb kultúrális eseményekre?

2012. aug. 23. 00:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem haragszom,mert az én hibám,hogy ilyen stílusban írtam.

Múzeummal egyszer lehet,hogy teszek egy próbát a közel jövőben,mert jó ötletnek tűnik és bízom benne,hogy nem csak olyan lányokba botlom majd akik foglaltak.Színházba régen jártam,de nem túl sűrűn,meg nem is annyira szeretem a zsúfoltság miatt.

De sajnos tényleg elég nehéz ilyen lányt találni.

2012. aug. 23. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!