Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem válaszol rendesen?
Figyelt kérdés
Facebookon beszélgetek egy csajjal.. mielőtt rá írtam lájkolta csomó képemet így feltehetőleg bejövök neki. Ráírtam és regényeket írok neki ő meg fél szavakkal lerendezi vagy egy nevetős szmájlival mintha le sz*rna.. Pedig általános témákat hozok fel meg sztorikat mesélek amihez lehetne hozzáfűzni valót írni, meg ha tetszem neki akkor törné is magát hogy válaszoljon rá rendesen :/2012. aug. 23. 23:51
11/13 anonim válasza:
Van mit olvasgatnia... ja mindenki szereti olvasgatni azt amit a másik ember nehezen, odafigyeléssel megír neki mert kuva könnyű így... Ezzel csak kihasznál téged, ez olyasmi mintha elmennél hozzá, megkérdeznéd, hogy takaríthatsz e nála, mondaná hogy nyugodtan mert szereti ha rend van, te meg megcsinálnád ingyen úgy hogy semmit nem kapsz cserébe. Lehet hogy tetszel neki de lehet hogy csak hülyít. Meg még ha tetszel is neki, azért ez milyen dolog már hogy ő kb semmit nem tesz a kapcsolatotokért, te minden követ megmozgatsz hogy szórakoztasd ő meg nem viszonozza. Én a helyedben nem hagynám, hogy bolondot csináljanak belőlem.
12/13 A kérdező kommentje:
Igazatok van :) köszönöm a válaszokat
2012. aug. 24. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!