Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják a fiúk a fogaikat rendesen megcsináltatni?
Részvétem.
A normális csinos lányokhoz normális tömött fogú fiúk mennek;)
Nem hinném, hogy a fiú kérte, hogy "doktor úr, én amalgám tömést szeretnék ide előre..." de igazad van, hogy megspórolhatna a saját érdekében annyi pénzt, hogy valaki kicserélje neki fehérre. Az amalgám fogtömés tudtommal igen mérgező a higany miatt...
Amúgy ettől függetlenül az állítás többi részével nem értek egyet, egyik exem fogszabályzós volt, hogy szép fogsora legyen, másiknak hófehér fogai voltak, enyhe csálésággal csak, de tényleg nem volt lényeges, meg úgy alapvetően minden pasinak, akivel ismerkedtem, teljesen rendben voltak a fogai. Vagy fogszabályzó által, vagy úgy amúgy. Osztályomban majdnem minden srác fogszabályzós volt, és az iskolában is nagyon nagyon sok srác volt fogszabályzós.
Barátom is rendszeresen jár fogorvoshoz.
Szóval szerintem a fiúk is ügyelnek a fogaikra.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!