Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem válaszol rendesen?
attól hogy lájkolja a képeid attól még nem biztos hogy bejössz neki
lehet hogy csak olyan napja van xd
hátöö nem akarlak elkeseriteni de én ezt azzal csinálom aki nagyon nem jön be:D viszont ha meg lájkolta a képeid az meg másra utal
igazábóól énis lány vagyok de ezt én se vágomxD
Szerintem azonnal állj le az írogatással mielőtt még több értékes időt és energiát rápocsékolnál. Minél előbb felejtsd el a csajt, ha ennyire nem vesz semmibe, hogy még rendes válaszra se méltat, akkor nem érdemli meg hogy foglalkozz vele. Volt ilyen velem is, hogy beszélgettem csajokkal, mondjuk nem céltudatosan, csak úgy szórakozásból. Röviden egy-két szóval válaszoltak és sokszor csak annyit írtak: xddd. Meg azt mondják: mesélj valamit, mondj valamit, mesélj. Sőt, az egyik még azzal se tisztelt meg hogy odafigyel arra amit ír. Most nem a nem létező helyesírásra gondolok, hanem a gépelésre. Olyan trehányul dobálta a betűket hogy szinte fejtegetni kellett hogy mit akar. Na meg space helyett entert ütni minden szó közé is parasztság. Egy ideig észre se vettem, örültem hogy van egyáltalán társaságom, de ahogy fejlődtem a korral egyszer csak nagyon felbszott és tiltottam a pcsába. Másik csaj olyan volt hogy csak akkor írt rám amikor már senki más nem volt fent msn en. Napközben átlag 15 emberrel csetelt, amikor ezt megtudtam rá se írtam már többet, mi az hogy ennyi figyelmet szentel nekem amikor én örülök hogy beszél velem...
Na de ez csak úgy eszembe jutott, van 1-2 ember a sok közül akinek vagy a képessége gyenge vagy a személyisége bunkó vagy például chat mellett szerepjátékozik... Viszont a te esetedben az is lehet hogy direkt bunkón viselkedik veled hogy ott hagyd mert nem tetszel neki. Én azt mondom hogy ezt is tudni kell higgadtan kezelni, egyszerűen ne fordíts több időt a semmire inkább keress olyan csajt aki megérdemli a törődést.
Senki nem szereti, ha az ismerkedés előtt vagy a kezdetén már regényeket írnak neki.
Csak gondoltam szólok.
De azért nem értem, mert mikor kérdeztem, hogy milyen srácok jönnek be neki, akkor szinte teljesen az én személyleírásomat írta... kék szem, barna haj stb.. Meg 1-2 szer kérdezgetett ő is meg én úgy gondolom, ha nem akar velem beszélni akkor írja, hogy pl: "bocsi mennem kell szia" azt letilt.. vagy nem tudom
Annak meg mi értelme ha össze vissza lájkolgattok? Idegen emberek képeit én nem lájkolom.. csak ha tetszik. Tehát egy olyan lány aki nekem nem jön be nem lájkolom a képeit, hogy rám szálljon ha véletlen én tetszenék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!