Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Külső alapján mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Külső alapján mit gondolnátok rólam (lent)?

Figyelt kérdés

Képet nem rakok fel,de leírom,hogy nézek ki.

166/52kg Közepes méretű mellek,izmosnak mondható fenék.

A szemem nagy, zöld, kicsit mandula vágású,a szám vastag,a hajam hosszú,fekete(festett)

Szoktam sminkelni magam.Alapozó,kifestem a szempilláim és felül tusvonalat húzok"cicásan".Van ,hogy rúzst is használok,kicsit pirosas-narancsos,mert alapból elég pigmentált a szám.(De nem vérvörös)Az arcra pirosító.

Az öltözködésem leginkább testhez simuló nadrágok,sok farmer.Nem szoktam kirakatba tenni a mellem,de van pár dekoltált felsőm.Színekben a barna,szürke,fekete,fehér a favorit.Szeretem ha van egy kevés csipke a ruháimon.A farmerjaim "szagatottak":D leginkább.

Nem vagy csak nagyon ritkán hordok magassarkút,szeretem a nőies lapos cipőket,sportcipőt,télen csizmákat.(+Bőrkapát szőrmés nyakkal)

Na elég kimerítő leírás volt,tudom ez még nem ad képet rólam,de nagyjából el tudjátok képzelni.Talán sokan ezt már a ribancos kategóriába sorolják(külsőségek alapján),nem baj írjátok le ha ez a vélemyényetek,az igazság érdekel.Mit gondoltok egy ilyen lányról,ha meglátjátok valahol?

Lányok is írhatnak ha van kedvük.

Köszi előre!

2012. aug. 23. 11:16
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

"9"-es! Igen,valóban érdekes,biztosan észrevennélek az utcán.Nekem is nagyon tetszik a vörös haj,főleg ami a természetes vörösre hajaz,de ez inkább a világosabb bőrű nőknek áll jól,nekem nem hófehér.

Türelem sem lenne ruhákat tervezgetni vagy csináltatni.

Így a leírtak alapján kicsit boszis benyomást keltesz,de nem a rút banya ugrik be,hanem a szexi boszi:D Köszönöm a választ!:)

Utolsó! :D Na igen,nem állhattam a sor elején,mikor a magasságot osztották az biztos. De nem 14 vagyok,írtam is,hogy már dolgozom.Bár az igaz,hogy sokszor még gyerekesen viselkedem,a bolond jelzőt néha okkal ragaszthatnák rám.

2012. aug. 23. 12:03
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. aug. 23. 12:03
 23/31 A kérdező kommentje:

Áááá msot látom csak,megfestettek!Múzsa lettem látatlanba:D

Hát kicsit hasonlít,de van oldalfrufrum és hosszabb a hajam,kikérem magamnak.

A test jó,csak sajnos nincs ekkora mellem.Van fantáziád:D

2012. aug. 23. 12:06
 24/31 A kérdező kommentje:

Mondjuk a fenék szerintem lapos:D És a szemöldököm is szebb:P

Na de már mennem kell,hasznosítani magam.Ma is érdemes volt felnézni:D

2012. aug. 23. 12:08
 25/31 ASOT ***** válasza:

hát ez van köbö ez közepes méretű mell... háát a hajat nézd el...:)

hány éves vagy megsúgod?

2012. aug. 23. 12:09
 26/31 anonim ***** válasza:

Ugyan én nő vagyok, de nekem a smink kicsit soknak tűnik. Mindezt úgy mondom, hogy én is sminkelem magam =) Indok: a pirosító nagyon sok tud lenni, ha az ember nem jól használja, de ha ésszel csinálod, akkor szépen lehet vele hangsúlyozni. Ennyi infó alapján minden elképzelhető. A rúzs sok esetben felesleges, főleg ha amúgy is látszanak az ajkaid.

A ruháid igen, nekem kicsit p*csásak, alapból rosszul vagyok a cicanadrágoktól, bár farmerben még nem cink, főleg hosszú csizmával télen. De amikor olyan cicanadrágot vesznek fel egyesek, amiken keresztül azt is látod, milyen színű bugyit hordanak... na az undorító.

Persze, ez utóbbi igen erősen csak női szemlélőként igaz, a pasik nagy része imádja csorgatni a nyálát ezekre, de lássuk be, nem az fog eszükbe jutni, hogy megismernék az illetőt, inkább csak meg... =)

Röviden: ennyi infó alapján lehetsz normálisabb, átlagos lány, vagy lehetsz undorító r*bi is. Ezt neked kellene leginkább látnod =)

2012. aug. 23. 12:29
 27/31 anonim ***** válasza:
Smink miatt nem hiszem,hogy ha úgy alakulna közelednék feléd már sorry.Természetesen legyél szép ne úgy,hogy fél szépséged lemoshatja egy kis eső,már bocs.
2012. aug. 23. 14:00
 28/31 anonim ***** válasza:

oltozkodesre 10 es,.....100 as skalan.

na jo, hulyeseget felre teve, sztem nagyon jol oltozkodsz.

19f

2012. aug. 23. 15:47
 29/31 WP válasza:
Külsőd és az arcod a leírtak alapján nekem bejön. De leírás és a kép különbözik egymástól tehát nem tudok biztosat mondani :D 15/F
2012. aug. 23. 16:44
 30/31 anonim válasza:
Így a leírás alapján nehéz eldönteni még ha fantáziával próbálkozom akkor is ugyanis az arcod nem lehet csak úgy elképzelni ,hogy sminkelt és ilyen-olyan szem. Lehetséges ,hogy önbizalom hiányban szenvedsz, de lehet én tévedek és szimplán kíváncsi vagy. Nincs is ezzel gond.
2012. nov. 3. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!