Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ez alapján mit gondolnátok a nőről?
Van egy 23 éves ismerősöm, nagyon bejön nekem, úgy érzem kedvel engem. Van egy 6 éves kapcsolata egy 41 éves férfival.
Együtt is éltek 5 évig meg minden.
Most haldoklik a kapcsolatuk, most is szünetet tartanak, mert kikészíti idegileg a lányt.
Tudom, hogy kedvel engem, én is őt, de kicsit félek ráhajtani. Hogy szerethetett egy ilyen vén f_szt?
Azt h a pénzre megy.
Arra jó, h párszor felhúzd és a haveroknak elmond h szopik.
A szüleidet is vén f@sznak tartod? A nagyszüleid meg dögöljenek meg, mert már múmiák?
Abba bele se gondoltál, hogy nem az számít, ki mikor született, hanem az, hogy hogyan érzik magukat egymással? Nem gyanítom bele se gondoltál, ahhoz négy agysejtnél több igényeltetik.
Én is a pénz miatt félek, de ugyanakkor nem feltételezem.
Kedves, csendes, szolíd lány , nem egy kikenceficélt plázap_csa.
Intelligens lány. A férfi egy eyszerű oktató, nem hiszem, hogy rahedli pénze lenne.
Elgondolkodtam azon is, hogy a pénz miatt 6 évig együtt? Létezne?
"Intelligens lány"
LOL aztán kb az apjával dug hehe tényleg hatalmas intelligencia lakozik a mogyoró agyában. hehe
viccnek is szar xD
Hiába nevetsz, tanult, okos lány.
Egyszer megkérdeztem, miért ő lett a párja. Azt mondta félt, hogy egy korabeli csalódást okozna neki, nem venné komolyan. Egy érett, intelligens, megbízható férfit akart maga mellé, de azt is mondta megbánta, mert sokan elítélték emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!