Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Külső alapján mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Külső alapján mit gondolnátok rólam (lent)?

Figyelt kérdés

Képet nem rakok fel,de leírom,hogy nézek ki.

166/52kg Közepes méretű mellek,izmosnak mondható fenék.

A szemem nagy, zöld, kicsit mandula vágású,a szám vastag,a hajam hosszú,fekete(festett)

Szoktam sminkelni magam.Alapozó,kifestem a szempilláim és felül tusvonalat húzok"cicásan".Van ,hogy rúzst is használok,kicsit pirosas-narancsos,mert alapból elég pigmentált a szám.(De nem vérvörös)Az arcra pirosító.

Az öltözködésem leginkább testhez simuló nadrágok,sok farmer.Nem szoktam kirakatba tenni a mellem,de van pár dekoltált felsőm.Színekben a barna,szürke,fekete,fehér a favorit.Szeretem ha van egy kevés csipke a ruháimon.A farmerjaim "szagatottak":D leginkább.

Nem vagy csak nagyon ritkán hordok magassarkút,szeretem a nőies lapos cipőket,sportcipőt,télen csizmákat.(+Bőrkapát szőrmés nyakkal)

Na elég kimerítő leírás volt,tudom ez még nem ad képet rólam,de nagyjából el tudjátok képzelni.Talán sokan ezt már a ribancos kategóriába sorolják(külsőségek alapján),nem baj írjátok le ha ez a vélemyényetek,az igazság érdekel.Mit gondoltok egy ilyen lányról,ha meglátjátok valahol?

Lányok is írhatnak ha van kedvük.

Köszi előre!

2012. aug. 23. 11:16
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Viszont eltérve a kérdéstől,ha lenne kedved leírhatnád Te milyen stílusú ruhákat hordasz,kíváncsivá tettél.Persze nem erőszak,csak ha ráérsz.:)
2012. aug. 23. 11:35
 12/31 ASOT ***** válasza:

a számok és az adatok jók , az öltözködés is jó.

A smink lényegtelen!

De hogy valójában milyen lehet az arcod és az egész megjelenésed az kérdéses, mert ha a tested jó is attól még ha az arcod nem tetszik akkor elköszönünk

2012. aug. 23. 11:36
 13/31 anonim ***** válasza:
Tipikus túl ribis lány, nekem nem kellenél. NÁlam alányok jelleme a lényeg, nem a külsejük. Te a megdugnálak kategória vagy csak max. Látszik is, hogy felszínes vagy, ha ennyire a külsőre hajazol. Bár manapság rendes lányt találni nem is lehet.
2012. aug. 23. 11:37
 14/31 A kérdező kommentje:

Nem csak a külső számít,de az igaz,hogy ha belenézek a tükörbe és nem tetszem magamnak az elég rossz érzéssel tölt el.Lehet valahol felszínes IS vagyok.

Viszont ha pl az állataimról van szó,a kutyáimmal télen a legnagyobb latyakba is képes vagyok órákat szaladgálni(ha időm is engedi)és van egy pici patkányom akit bizony nem feltétlen azért tartok,mert az emberek imádnák:D

De azért köszi,hogy leírtad,neked így jön le,kitudja,talán így is van:)

2012. aug. 23. 11:41
 15/31 anonim ***** válasza:
elfogadnálak;) használtam a fantáziám :)
2012. aug. 23. 11:42
 16/31 anonim ***** válasza:
nekem bejön amit leírtál :D 18/F
2012. aug. 23. 11:43
 17/31 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Épp ráérek (sőt, eléggé unatkozom : D), szóval leírom (és hogy egálban legyünk, nem 'priviben', hanem itt, a plebs szeme láttára):

Nagyon kedvelem a színes, különleges ruhadarabokat, a szekrényemben mindenféle színű, anyagú, szabású és mintájú dolog megtalálható (fillérekből hoztam ki sok-sok év alatt egyébként). Imádom a cipőket, így nyáron legtöbbször Krisztus-szandálban vagy valami aranyos kis lapos topánkában nyomulok, viszont ha esemény van, akkor eljő a magassarkú cipők ideje. Ősszel/télen csizmát hordok vagy bakancsot, attól függ, mi passzol a szettemhez.

164 cm vagyok, 53 kg, nekem is nagy zöld szemem van, kicsi szám, nagyon fehér bőröm (szeplőm viszont nincs), megáldott az Úr szép mellekkel és fenékkel is. A hajamat vörösre festem, a szemem kicsit macskásan van megcsinálva (de nem feketével, hanem egy lágyabb barnás árnyalattal, így nem közönséges az összkép), a számat pedig legtöbbször narancssárgára rúzsozom (hihetetlen, de mégis passzol a hajamhoz), alkalmakra pedig halvány gyöngyházat teszek fel, mert attól olyan arisztokratikus fejem van.

A stílusra visszatérve rám a merészebb, bohém darabok a jellemzőek leginkább, az ékszereim nagy részét pedig magam készítem.

2012. aug. 23. 11:55
 18/31 anonim válasza:
Ez alapján nem tudok túl sokat mondani de a magasságod alapján olyan 13-14 éves vagy nálam a smink meg a festett haj nem jön be most ezzel nem azt mondom hogy egy büdös ribanc vagy akit a külsője éltet kinézetre nem nézhetsz ki rosszul!:)
2012. aug. 23. 11:55
 19/31 ASOT ***** válasza:
100%

íme! Én elképzeltelek :)

a fejedet nem tudom tehát az csak ihlet!

[link]

2012. aug. 23. 11:57
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez a kép mindent visz, hahahahahahahahahaaa! : D

PS-level: Master. : DDD

2012. aug. 23. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!