Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzek pasit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek pasit ha dadogok?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta van ez a betegségem :/ És félek hogy sosem leszek boldog, hiába is álmodok arról hogy megtalálom az igazit. Bunkó hozzászólásokat meg ne nagyon írjatok. :) előre is kösz.

2012. aug. 22. 21:26
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
24: Mivan most mivan? Nem kell kikutass semmit, és csak férrenyomtam, csak ennyi, nemkell leszedni a fejem.
2012. aug. 22. 22:08
 32/48 A kérdező kommentje:
Kösz akik komolyan gondolták ezt a témát, és normálisan válaszoltak. Most lényegtelen a korom, az a fontos hogy boldog szeretnék lenni idősebb koromban, csak ez a hüjeség hátráltat benne. És amikor előjön, megpróbálom elküldeni. Majdcsak valahogy elmúlik.
2012. aug. 22. 22:14
 33/48 A kérdező kommentje:
Nem csak idősebb koromra értem hanem a jövőmre.
2012. aug. 22. 22:15
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy csak vicceltem, de akkor sorry, nem harapom le a fejed.

És úgyis írtam korábban, hogy nem kell különösebben aggódni, hogy komolyabban hátráltasson bármiben is.

2012. aug. 22. 22:15
 35/48 anonim válasza:
100%
Nekem pl semmi bajom a dadogással :D
2012. aug. 22. 22:21
 36/48 Gergo_30F ***** válasza:
100%

#28 :D

volt egy cimborám fősulin, Cici (alias Csöcs, anyakönyvileg egyébként Tibor), türelem kellett a vele folytatott beszélgetésekhez az tény, de ez eleve jó humorforrás, és mivel érdekes ember volt, nem is érdekelt. szegényt kinevettem első találkozásunkkor...istenúccse illemtudó ember vagyok, de nem bírtam ki... :))) azt a lapos nézést, amit kaptam, majd' elsüllyedtem... na ő sikerrel alkalmazta a korábban már említett "leszarom" metodikát, és mennyire igaza volt, komolyan irigyeltem is érte.

az a helyzet csajszi, hogy ez egyrészt aranyos is lehet, másrészt kiváló szűrő a felszínes gyökerek ellen. akit tényleg érdekelsz, akár barátként, akár lányként, ezen nem fog fennakadni. mindenkinek vannak hibái, max nem ennyire nyilvánvaló; ha te ennek ellenére adod/vállalod magad, az eleve jó pont. ;) ez vagy te, kész, akinek nem tetszik bekaphatja, ne másoknak éld az életed, foglalkozz azzal/azokkal, amit/akiket Te fontosnak tartasz, szemernyivel se vagy kevesebb, mint bárki más! :)

2012. aug. 22. 23:08
 37/48 anonim ***** válasza:
44%
Az elején lehet átsiklassz fölötte, de később egyre idegesítőbb, hogy fél percet kell várni arra, hogy kinyögje hogy mit is akar.
2012. aug. 22. 23:44
 38/48 anonim ***** válasza:
62%

ha fiúként dadognál akkor megszívtad!

de ha lány vagy akkor a vonzalom nagy részét nem a beszélőkéd hanem a TESTED jelenti. Ez pszichológiailag így van hogy mi fiúk jobban szeretjük a látványt mint vonzalom forrást, a lányok meg az alfahímséget szeretik (bátorság irányítás határozottság)

Szal a dadogásod nem sok mindenben fog korlátozni ilyen szinten

üdv F18

2012. aug. 23. 00:45
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

előzőnek üzenem hogy régen én is dadogtam, de mostmár nem mindig, és nemigen szívtam meg eddig sehol.

kérdező te meg ne aggódj.

2012. aug. 27. 01:33
 40/48 anonim ***** válasza:

szerintem ha valaki beléd szeret akkor az a személy nem azt fogja nézni hogy dadogsz mert szerintem nem fogja érdekelni mert a személyedbe szeret bele meg elkell fogadni a másikat minden hibájával nincs tökéletes ember azt hogy hol találhatsz pasit nem tudom én se találtam barátnőt nekem olyan problémám van hogy nem birok a lányok szemébenézni meg van sok hülye tikem amit általába az emberek nagy része kiszokot parodizálni :S

17/f

2012. aug. 27. 01:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!