Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzek pasit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek pasit ha dadogok?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta van ez a betegségem :/ És félek hogy sosem leszek boldog, hiába is álmodok arról hogy megtalálom az igazit. Bunkó hozzászólásokat meg ne nagyon írjatok. :) előre is kösz.

2012. aug. 22. 21:26
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
74%

SZERINTEM LESZ OLYAN AKI MÉG RÁADÁSUL ARANYOSNAK, ÉS JÓINDULATÚAN VICCESNEK ÉS CUKINAK FOGLYA GONDOLNI A DADOGÁSOD

HA NEM OLYAN NAGYON DURVA AKKOR HOGY MÁR SZINTE BESZÉLNI SE TUDSZ AKKOR BIZTOS TALÁLSZ OLYAT

NEKEM IS VOLT EGY OSZTÁLYTÁRSAM AKI SZINTÉN DADOGOTT NEM OLYAN DURVÁN DE SENKIT SEM ÉRDEKELT SŐT MINDENKI SZERETTE AZT AZ EMBERT ÉS NEM IS FOGLALKOZTAK VELE (AZZAL HOGY DADOG)-MOST IS VAN PÁRJA ÉS ŐT SE ZAVARJA

2012. aug. 22. 21:40
 22/48 anonim ***** válasza:
ha valakinek tényleg kellesz, akkor nem ezen fog múlni. ha nem nagyon dadogsz akkor az lányoknál aranyos is lehet, egyébként meg nem hiszem, hogy kevesebbet érnél más lányoknál emiatt.
2012. aug. 22. 21:40
 23/48 A kérdező kommentje:
20: Igazad van, ezért dadogok. És megpróbálom ezt tenni, és lesz ami lesz.
2012. aug. 22. 21:42
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=7qLWdXYr_WY&feature=related

Tessék, ezt a videót magyar felirattal is meg tudod nézni, leírja, hogy lehet gyógyítani a dadogást.

Amúgy szerintem egy lánynak nem jelent hátrányt a párkapcsolatban. 26f

2012. aug. 22. 21:44
 25/48 Hole Hunter ***** válasza:
100%

Ne feszülj rá a dologra! Személy szerint van olyan ismerősöm, aki 40 felett is dadog, mégis csodás feleség lett belőle. Boldog...és szarik mindenki véleményére!

Sztem neked is hasonlóképp kéne hozzáállnod. :)

2012. aug. 22. 21:45
 26/48 A kérdező kommentje:
25: Megpróbálom. (Bárcsak olyan könnyű lenne)
2012. aug. 22. 21:49
 27/48 anonim ***** válasza:
én még dadogós lánnyal nem is találkoztam
2012. aug. 22. 21:55
 28/48 A kérdező kommentje:
27: Az olyan mint a dadogós fiú. Csak lány.. :DD Semmi különös.
2012. aug. 22. 21:59
 29/48 A kérdező kommentje:
Jahh és ezer bocs. most látom, hogy 14 helyett 15 évet írtam, szóval 14 vagyok, de az az egy év már.
2012. aug. 22. 22:02
 30/48 anonim ***** válasza:
86%

ÓÓ, na basszus. Akkor az egész kalkulációm kezdhetem előröl!

A francba már, utálom ha feleslegen dolgozok és izzadok egy csomót. Már majdnem kikutattam a dadogás ellenszerét ERRE mi, MI?? HÁT PERSZE HOGY nem is 15 hanem 14 éves vagy, hát hogyne mert miért is ne... mindig ez van...

2012. aug. 22. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!