Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzek pasit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek pasit ha dadogok?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta van ez a betegségem :/ És félek hogy sosem leszek boldog, hiába is álmodok arról hogy megtalálom az igazit. Bunkó hozzászólásokat meg ne nagyon írjatok. :) előre is kösz.

2012. aug. 22. 21:26
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
így van, ha jól nézel ki, nem is muszáj beszélned :)
2012. aug. 22. 21:31
 12/48 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem az a hardcore dadogás, akkor az egy lánynál még aranyos is tud lenni.
2012. aug. 22. 21:32
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

suttogva nem fogsz dadogni, csak egy tipp

nem biztos, h a logopédus tud segíteni, attól függ milyen dadogás, lehet továbbküld pszichológushoz

de persze így is tudsz majd pasizni, lesz, akit ez nem fog zavarni

2012. aug. 22. 21:33
 14/48 anonim ***** válasza:
86%

én is dadogok, szóval engem biztosan nem zavarna... ;)

17/F

2012. aug. 22. 21:34
 15/48 A kérdező kommentje:
Félek hogy senki sem fogad el ilyennek és természetesen ha valaki szeretni fog, akkor szeressen egészben, minden tulajdonságomat. de a mai fiatalok közt sajnos kevés illedelmes fiú van, mindenki csak röhögni tud rajtam. És nem dadogok mindég csak ha izgulok. ( Ha be kell mutatkoznom, vagy az iskolában feleléskor...)
2012. aug. 22. 21:35
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
14.:ez hihetetlenül "elmés" hozzászólás volt.Ha nem tudsz rendes tanácsot adni neki akkor,szerintem tedd meg neki azt a szívességet,hogy nem űzöl gúnyt belőle!
2012. aug. 22. 21:35
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel baj,az érzéseket meg meglehet tanulni irányítani.

Biztosan elfogadja majd az aki szeret.én is elfogadnám nincs is vele baj.

A trollokkal meg ne foglalkozz

2012. aug. 22. 21:36
 18/48 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy osztálytársam is dadog és neki például van barátnője,pedig jó sokáig tart neki mire kinyög egy mondatot.
2012. aug. 22. 21:36
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, a dadogástól önértékelési problémád lett, ami viszont kiváltja a dadogás. Ördögi kör inkább próbál sz@rni másokra, és akkor nem fogsz izgulni, és nem fog előjönni.
2012. aug. 22. 21:38
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Csak befeszültél tőle, mint minden tini, ha hibát talál magán. Lassan 28 vagyok, hidd el, tök lesz@rnám. Ha te el tudod fogadni, akár még ki is tudod nevetni, még vonzó is lehet. Adj magadra, legyél csinos, sportolj, hogy ne legyél löttyedt, és minden rendben lesz.
2012. aug. 22. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!