Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezzek fiúbarátokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek fiúbarátokat?

Figyelt kérdés

Én mindig is a fiúkkal voltam el jobban lány létemre, velük tudok csak igazán hülyülni.:) Egy faluban lakok, és itt sok fiút ismerek,de a legtöbbet csak annyira,hogy néha-néha mikor véletlenül összefutunk,olyankor 1-2 szót ha szólunk egymáshoz. El akarok menni sátrazni,de eddig csak 3an vagyunk, és úgy nem buli. Hogy hívjam el őket,vagy hogy ismerjem meg jobban a fiúkat, hogy később el tudjam hívni sátrazni v bárhova máshova őket? Így még ciki lenne,ha elhívnám őket,mert annyira nem vagyunk jóban,hisz alig beszéltünk még,nem akar magasabb szintre ugrani a kapcsolatunk(barátságra).

19/L

2012. júl. 16. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem egy lány barátra lenne szükségem.. :)

20f

2012. júl. 16. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Elég, ha lazán viselkedsz és adod magad. Minden ismerkedésnek ez a nyitja.
2012. júl. 16. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint lány barátokat. Beszélgetsz velük, egyre többet, ha ők is hajlandóak. Utána jöhetnek a közös programok. És még az elején valahogy tudatosítod bennük, hogy csak barátságot akarsz. Lehetőleg (főleg az elején) ne kettesben szervezz velük programot.
2012. júl. 16. 23:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval ha rájuk írok facebookon az jó lépés. De mit írjak? Ha csak úgy rájuk írok, nem néznek hülyének? Hisz nem ismerjük egymást annyira,hogy csak így beszélgessünk a semmiről.
2012. júl. 16. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy élőben könnyebb lenne. Ha faluban laksz, gondolom annyira nem nehéz összefutni velük, és pár szót amúgy is szoktatok beszélni. Na, a pár szót te most folytatod, feldobsz valami témát, akár a falu életével kapcsolatban... bármi, ami beindít egy beszélgetést.
2012. júl. 16. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
hívj meg engem a sátrazásra:D
2012. júl. 16. 23:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, élőben jobb lenne, de csakúgy menjek ki egyedül a faluban?
2012. júl. 16. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaj. :) Elmész boltba, fodrászhoz, fő térre, temetőbe, mittudomén, vagy csak úgy csinálsz, mintha elmennél. Leülsz mondjuk egy padra beszélgetni. Egy idő után csak arra jár valamelyik fiú a sok közül, gondolom nincs mindegyik egész nap bezárkózva. Ha meglátod, köszönsz, esetleg előre készülhetsz hogy mit kérdezel tőle, hogy beinduljon a beszélgetés.
2012. júl. 16. 23:35
 9/9 A kérdező kommentje:
hát én hülyének néznék valakit,aki csak úgy üldögélne egy padon egymagában,és arra vár,hogy valaki arra járjon és nekiálljon vele beszélgetni
2012. júl. 17. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!