Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek fiúbarátokat?
22:16
Nekem is leszel a barátom??
22.16
És nekem is leszel? ^^
Amúgy, hogy ne offoljak... Én is kábé olyan típusú vagyok, mint te, de vannak fiúbarátaim, meg kábé a fiúkkal jobban elvagyok. Talán azért tudtam beilleszkedni, mert nem a pi csámat toltam nekik oda, hanem haverkodni próbáltam, igaz ehhez hozzátartozik, hogy hozzá tudj szólni a beszélgetéshez. Szerintem! :D
Az az igazság,hogy a fiúk általában még (lány)barátokat is külső alapján választanak.
Még akkor is,ha igazából nem akarnak semmit a csajszitól.
Legalábbis én ezt tapasztaltam.:)
Nézd meg..a helyeseb pasiknak csinos lány barátai vannak.
A kevésbé szexi pasiknak kevésbé csini a lányokból álló baráti társasága.
Az sem előny,hogy visszahúzódó vagy..próbálj egy kicsit bevállalósabb,lazább lenni.Lökj oda néha egy-két frappáns beszólást,és nyert ügyed lesz.:)
22:16 - Úgy látom nagyon népszerű vagy :)
22:22 - 22:23 : Az a baj hogy nem nagyon merek odamenni hozzájuk. Az osztályban Kb. 10 fiúra jut 30 lány...állandóan körba vannak véve az ilyen nagyszájú csajokkal..még ha akarnék se nagyon tudnék beszélgetni velük :)
Pont ez a problémám hogy valahogy ki szeretnék tűnni h észrevegyenek és megpróbáljanak közeledni hozzám...nemvagyok egy tündérszép lányka de azért bányarém sem...csak olyan tök átlag.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!