Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szerezzek pasit ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek pasit ha dadogok?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta van ez a betegségem :/ És félek hogy sosem leszek boldog, hiába is álmodok arról hogy megtalálom az igazit. Bunkó hozzászólásokat meg ne nagyon írjatok. :) előre is kösz.

2012. aug. 22. 21:26
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
26%

ne szólalj meg, amíg nem vett el feleségül

amúgy a pasiknak is fontos a humor, ők is szeretnek valamin röhögni

2012. aug. 22. 21:27
 2/48 anonim ***** válasza:
0%
Ma mindenki dadog??!!
 3/48 anonim ***** válasza:
31%
ne nagyon tehát egy kicsi bunkóságot írjak? biztos lesz valakid, ha nézel ki valahogy és ha tudsz beszélni
 4/48 anonim ***** válasza:
79%

Hát ö, hm. Miért dadogsz például? Izgulsz, vagy betegség, vagy egyéb?

Meg pl hány éves vagy, mert fiatalon szerintem simán elmehetsz logopédushoz ha nagyon zavar, bár igazából idősebben is lehet nem tudom. Nem biztos hogy ez feltétlen hátráltat attól függ milyen mértékű.

2012. aug. 22. 21:28
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj a dadogással.Mindenkinek vannak hibái.Ez függ a dadogás mértékétől,milyen helyes vagy stb...
 6/48 anonim ***** válasza:
51%

Jársz logopédushoz?

Amúgy ugyanúgy aki nem dadog.

7/48 anonim ***** válasza:
35%
Én leszarnám, dugás közben úgysem dadogsz.
2012. aug. 22. 21:30
 8/48 anonim ***** válasza:
72%
Ha a dadogáson kívül nincs semmilyen szellemi problémád, akkor szerintem ez semmit nem von le az értékedből.
 9/48 anonim ***** válasza:
83%
Ha mellette szép vagy, akkor nincs vele gond, én elfogadnám, aranyos tud lenni, meg ki is lehet akár gyógyulni (kivéve, ha valami rendellenesség van). :))
 10/48 A kérdező kommentje:
Az elsőnek üzenem, hogy nem fogok olyannal leállni aki nem fogad el olyannak amilyen vagyok. Most nem járok logopédushoz, jártam de nem vált be. 15 vagyok még elmúlhat, de félek hogy nem, és én nem akarom emiatt boldogtalanul leélni az életem.
2012. aug. 22. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!