Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hát senkinek nem jönnek be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát senkinek nem jönnek be?

Figyelt kérdés
Lányok egyszerűen nem tudom elhinni mit esztek azokon a vasalt hajú, 40 kg-os, kamerába pózolós "pasikon", akiket folyton belinkeltek ide, hogy melyik jön be jobban... Mindig megnyitom a képeket, hátha végre akad egy férfias egyed de nem! Nekem a férfi ott kezdődik, hogy minimum 100 kg, farmernadrág, póló és kész... méghogy répanadrág és kardigán? Ezek életükben nem fogtak még lapátot se a kezükben :)) Éljen a munkásruha, az autószerelők, a szobafestők , a kamionosok, a traktorosok és a paraszterő.... hát komolyan mondom!!!!!!! :))
2012. aug. 21. 21:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

na jó azért annál kevesebb :D de a ház körül mindenhez hozzá merek nyúlni ha kell,és meg is tudom csinálni :P

arany kezem van

2012. aug. 21. 22:03
 22/26 A kérdező kommentje:
21 ez már dícsértes, ha arany kezed van akkor meg pláne :)
2012. aug. 21. 22:06
 23/26 anonim ***** válasza:
Úgy gondoltam könnyebb megélni ha hozzá tudok nyúlni a dolgokhoz :D
2012. aug. 21. 22:13
 24/26 anonim ***** válasza:
én azt vallom, hogy a férfi nem a külsejétől férfi. egy kardigános, nem olyan izmos egyed is lehet rendkívül férfias.
2012. aug. 22. 09:55
 25/26 anonim ***** válasza:

Puff, egyszer azon sírtok, hogy a vékony, fiúcskák senkinek nem tetszenek, csak a nagydarab, kigyúrt állatok, most meg fordítva.

Mi a f*sz van veletek?!

2012. aug. 22. 10:34
 26/26 anonim ***** válasza:
én még mindig azt kérdezem, hogy MI a probléma ezzel? miért érdekel téged, hogy a többi csajnak milyen pasik tetszenek, hiúságból? mert ha nem akkor szimplán örülj, hogy nincs konkurencia (annyi)
2012. aug. 22. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!