Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát senkinek nem jönnek be?
Figyelt kérdés
Lányok egyszerűen nem tudom elhinni mit esztek azokon a vasalt hajú, 40 kg-os, kamerába pózolós "pasikon", akiket folyton belinkeltek ide, hogy melyik jön be jobban... Mindig megnyitom a képeket, hátha végre akad egy férfias egyed de nem! Nekem a férfi ott kezdődik, hogy minimum 100 kg, farmernadrág, póló és kész... méghogy répanadrág és kardigán? Ezek életükben nem fogtak még lapátot se a kezükben :)) Éljen a munkásruha, az autószerelők, a szobafestők , a kamionosok, a traktorosok és a paraszterő.... hát komolyan mondom!!!!!!! :))2012. aug. 21. 21:32
11/26 anonim válasza:
akkor mi a probléma, örülj, hogy kevés csajnak jönnek be, válogathatsz
12/26 A kérdező kommentje:
9. LÁNY vagyok, bocsi tényleg kétértelmű volt a leírás :)
2012. aug. 21. 21:41
13/26 anonim válasza:
:D:DD a kérdező lány.Nem vettétek le a kérdésből?xD
14/26 anonim válasza:
Ez mekkora:DD Végén odalöki,hogy valójában lány a kérdező...
Amúgy hidd el én is híznék kérdező,de nehezen tudok csak 70 kg vagyok:( Amúgy ez egy hülye sztereotípia,hogy egy férfi 100 kg-tól férfi...
15/26 anonim válasza:
Na igen ezen én is agyalok néha,milyen fiúcskákat(vagy lánykákat?) raknak ide be,szinte pedofil hajlam már:D
Bizony egy izmos,nagyobb darab férfi azért már sokkal jobb.
De valóban,gondolom tizenegynehány éves lánykák álmodoznak róluk.
16/26 A kérdező kommentje:
14 ne vedd a szivedre, csak írtam egy számot! Nekem az tetszik ha valaki a jég hátán is megél, nem riad meg egy kis ház körüli munkától! Ha traktorozik vagy kamionozik az külön pozitívum! Szeretem az ilyen munkás pasikat, most mi a baj? :)
2012. aug. 21. 21:51
18/26 anonim válasza:
De az ilyen pasikra egy jó tenyeres-talpas asszony illik. Nem egy törékeny plázacica.
Szóval igen, zsák a foltját. Attól függ te milyen lányokra gondoltál. A kivétel meg erősíti a szabályt ;)
19/26 A kérdező kommentje:
Mégegyszer írom LÁNY VAGYOK!! :D
2012. aug. 21. 21:56
20/26 A kérdező kommentje:
17. pont ezer? :)
2012. aug. 21. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!