Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hát senkinek nem jönnek be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát senkinek nem jönnek be?

Figyelt kérdés
Lányok egyszerűen nem tudom elhinni mit esztek azokon a vasalt hajú, 40 kg-os, kamerába pózolós "pasikon", akiket folyton belinkeltek ide, hogy melyik jön be jobban... Mindig megnyitom a képeket, hátha végre akad egy férfias egyed de nem! Nekem a férfi ott kezdődik, hogy minimum 100 kg, farmernadrág, póló és kész... méghogy répanadrág és kardigán? Ezek életükben nem fogtak még lapátot se a kezükben :)) Éljen a munkásruha, az autószerelők, a szobafestők , a kamionosok, a traktorosok és a paraszterő.... hát komolyan mondom!!!!!!! :))
2012. aug. 21. 21:32
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
ámen!
2012. aug. 21. 21:33
 2/26 anonim ***** válasza:
a nem igazi nőkhöz nem igazi pasik dukálnak! zsák a foltját mindig megtalálja.
2012. aug. 21. 21:35
 3/26 anonim ***** válasza:
de sok nőnek ez jön be, csak nők már ugye nem linkelgetnek, hehe
2012. aug. 21. 21:35
 4/26 anonim ***** válasza:

Én autószerelőnek tanulok :D de sajna nem vagyok 100kg csak 75,és kevésnek tartom.

Amúgy meg csak a tizenéves korosztály van ezzel így

2012. aug. 21. 21:36
 5/26 anonim ***** válasza:

Akkor eddig rossz lányokkal ismerkedtél!

Mert az testét árú lányoknak az ilyen fajta pasik jönnek be, míg a normálisabb, szerényebb kategória az általad leírt férfit szereti.

2012. aug. 21. 21:36
 6/26 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts, nem minden lány ilyen... Pl én sem bukom az ilyenekre, sőt, egyenesen hányok tőlük.
2012. aug. 21. 21:38
 7/26 anonim ***** válasza:
mi az hogy minimum 100 kiló? hát te teljesen hülye vagy kérdező. szóval te ilyen vagy és paraszterő dúl benned ahogy te fogalmazol és nem kellesz senkinek... xD amúgy nem a 20 éves nőknél kéne próbálkoznod, nem gondolkoztál még ezen?
2012. aug. 21. 21:39
 8/26 A kérdező kommentje:

Jó csak mondtam egy számot, hogy nagy legyen a kontraszt a 40-hez képest! :)

Nem ismerkedem lányokkal, mivel én is lány vagyok :)

2012. aug. 21. 21:39
 9/26 anonim ***** válasza:
Hozzád egy tenyeres-talpas parasztlány való kérdező!:D
2012. aug. 21. 21:40
 10/26 A kérdező kommentje:
7. ezt egy kicsit benézted, nem gondolod?
2012. aug. 21. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!