Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkinek nem jönnek be az ilyen pasik/srácok?
16 éves vagyok,
nem cigizek nem iszom (alkoholt) nem járok bulizni.
Imádom az állatokat... sokat sportolok (főleg foci)...
nem értem mi a baj velem... azt tudom hogy nem vagyok egy ,, David Beckham " de sztem nem nézek ki olyan katasztrofálisan hogy ne legyen senkim... de mégsincs..
miért van ez így??
nekem igen, szivesen megismernélek
18/F
köszi a tanácsot...
én megpróbálok nem agyalni a témán... de nem megy...
csak a foci tudja elterelni a gondolataimat... azt meg nem lehet csinálni mert végkimerülésben meghalnék :D
Ebből nem derült ki,hogy van-e már kiszemelted!Ha van,akkor hajrá és tessék kezdeményezni,mert másként nem fog menni az ismerkedés!
:)
Hülyeség h a te korodbelieknek az ilyenek mint te nem jönnek be.:D Mondjuk szerintem azért a bulikba tök nagy lehetőség van ismerkedésre,mármint ha valami hülyeségről kezdtek is el dumálni utána (mondjuk másnap) is lesz témátok.Szerintem max az lehet a baj h zárkózott vagy. Szóval hajráhajrá ;D (ja és legyél határozott)
15/l
hidd el... tapasztalatból mondom hogy nem...
ha bejönnék vkinek akk nem írtam volna ide xD :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!