Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire számít az öltözködés ha megláttok egy fiút?
Figyelt kérdés
Tizennyolc vagyok. Mennyire számít az, hogy egy fiú divatos, jó cuccokban jár? Jobban néz ki benne az adott srác vagy ez csak amolyan első benyomásnak jó, hogy jobban tudjak közeledni?2012. aug. 21. 12:29
1/13 anonim válasza:
imponáló tud lenni és megnyerő
persze megfelelő belső is kell hozzá, hogy sikeres legyél a lányoknál
ui.: nem bizonyos rétegnek számít az öltözködés hanem midnenkinek, de van aki (a ruha) mögé tud látni, na azok a lányok az értékesek
2/13 anonim válasza:
egy 10 es skálán nekem 10. ha rossz az öltözködése nem is kezdek vele beszélgetni, mivel nekem az első benyomás igenis számít. persze utána a belső lesz a fontos, de először mindenképpen a külső számít. és szerintem ezzel mindeki így van csak titkolja.
3/13 anonim válasza:
ha a divatos alatt azt érted, hogy csak olyan cuccokat hord, amiket pull&bearben meg bershkában minden fiúra ráaggatnak, akkor ne legyen az.
amúgy legyen igényes és legyen az enyémhez közel álló stílusa.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Hát vannak cuccaim a pull and bearből meg a besrhkából de nem viszem túlzásba meg nem is úgy nézek ki mint azok csak néha veszek ott cuccokat.
2012. aug. 21. 12:38
5/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha csinosan és divatosan öltözködik. Inkább kicsit a "divatmajmozás" irányába vigye túlzásba, mint az igénytelenség felé. :)
6/13 anonim válasza:
*Nem a márkára értem. Inkább az igényes külső, lehet márkátlan is, de ne úgy álljon rajta a ruha, mintha ráhajigálták volna.:D
7/13 anonim válasza:
Mi az a pull&bear meg bershka? Világ életemben turkálóból, meg kínaiból öltözködtem. Szerintem, ha valaki nem nézi meg a címkét, nem tudná ezt megmondani.
8/13 anonim válasza:
hát azért ne legyen szakadt legyen tiszta ápolt, és ne szakadt.
9/13 anonim válasza:
Nagyon számít. Legyen tiszta, vasalt vagy legalábbis nem gyűrött. Legyen a cipő tiszta, ápolt. Nadrág is mosott, ne legyen foltos. Nekem nagyon bejön az ing (csak ne velem vasaltassa). Kardigán, kötött pulcsi helyett sportzakó. Vagy bőrkabát, szövetkabát. Persze ha nem illik az alkalomhoz, akkor lehet más is. Ne divatos legyen elsősorban, hanem időtálló divatot képviseljen, legyen elegáns. Persze ha kirándulni megy, akkor ne így öltözködjön.
10/13 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy a saját öltözködésemre nagyon figyelek, egy fiún számomra messze nem ez a legfontosabb... Nekem megfelel, ha átlagosan öltözködik, csak legyen igényes. Az előző hozzászólók által említett divatmajmok engem is kimondottan taszítanak.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!