Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit néztek meg egy fiún? Mondjuk ha, ránéztek az utcán? Mik a kizáró tényezők? Baj az ha egy fiúnak rendezetlenek a fogai? Öltözködés?
A szemét. Ha látom mosolyogni, az még jobb.
Kizáró tényező pl. a cigaretta a kézben/szájban. Ha a fogai csak picit csálék, az még akár bájos is lehet.
Ha valaki nekem kitűnik,akkor az a magassága miatt van.Ha már a magasságával kitűnt,akkor nézem meg az arcát,szemét.
Az öltözködése sokat elárul a személyiségéről,"trottyos" farmer,kilógó alsónadrággal,koszos cipővel például....
A fogait nyilván nem látom,ha csak nem nyitott szájjal jár az utcán.Nekem fontosak a szép fogak,igen,én is sokáig éltem összetört banánon,mikor húztak a fogszabályzómon.Már úgy értem,úgy fontos,hogy nekem az legyen,ha a srác jól érzi magát kajla fogakkal,akkor úgy fogom szeretni,nem probléma.
Kizáró a koszos,suttyós ruha,ápolatlan haj,főleg,ha még össze is van kötve,egészségre ártalmas mértékű túlsúly,szandál zokni bermuda típus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!