Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Holnap lesz életem első első randija (? ) :O
A srácot pár hete ismerem, levelezünk, s holnap beülünk egy kávézóba. Még sosem voltam első randin....:S
1. Mit lehet tenni a gyomorgörccsel??? Már jó pár napja izgulok emiatt.
2. Mit vegyek föl? Mármint szoknya, rövidgatya, farmer, ruha, ujjatlan felső??? (nyilván olyant fogok, amiben kényelmesen érzem magam) És milyen színűt?
3. Sminkeljem-e ki magam? (csak spirált használok általában, meg kihúzom a szemem, nagy ritkán meg testszínűssel a szemhéjam)
4. Milyen témákat érintsünk? Nem vagyok magamtól olyan nagyon bőbeszédű, nem tudok órákig beszélni magamról. Valami tipp, hogy ne legyen "kínos csend"???
Bocsi, kissé hosszúra sikerült:S ÉS előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!:)
1. Semmit nem lehet.. ha jól érzed agad hamar elmúlik
2. Amiben jól érzed magad, ez segít abban hogy ölmagad legyél.. a persze nem a melegítőgatyára gondook, hanem pl olyasmi cuccokban amiben iskolába mész.
3. Ha nincsenek feltűnő bőrhibáid akkor szerintem elég egy szemceruza + spirál, barátnőm sem használ többet, de ez sokat tud dobni a megjelenésen :)
4. Téma igazából mindegy.. a lényeg hogy kifejezd hogy van saját véleményed, és sok mindenről lehet veled értelmesen beszélni. A lényeg hogy ne a "semmi, aha, nemtom" kombót nyomatsd végig...
Sok Sikert ! :)
F/17
Első randi: nem a világ! Fogd fel úgy, mintha csak sétálni mennél egy régi baráttal. Nyugalom, csinálj aznap valami olyat, amit fontosnak érzel, és tereld el a gondolataidat. Próbáld meg az időt jól elhúzni, rövid legyen a készülődés, úgy menj a megbeszélt helyre, hogy éppen hogy csak odaértsz. Legyél önmagad, az első két kérdést gondold végig mi lesz, utána menni fog, ha jó a társaság.
A ruha ne legyen kirívó, a szín meg önmagadat tükrözze (a fiúkat ez érdekli legkevésbé).
A smink csak úgy, ahogy szoktad.
Ha kínos csend lesz, az nem csak Neked kínos! Ilyen esetben nem a megfelelő emberrel vagy.
Tipp: a végén összegezzétek a napot: és őszintén mond el, hogyan érezted magad: nevetés, témák, kínos csendek mértéke.
Majd szólj, hogy ment:)
Eltoltuk a randit egy héttel (valójában a srác nem ér rá), ez ugye nem azt jelenti, hogy nem akar találkozni velem??
Jöhetnek még a tippek:))) Az eddigieknek meg köszönöm szépen!!!:)
bárkinek közbe jöhet valami
ha a következőt is eltolja, akkor már kicsit necces a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!