Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első randija. Mennyivel előtte igyak?
5 nap múlva lesz, de már most kivagyok :D Úgy döntöttem hogy megiszok előtte 2 feleset, csak hogy ne legyek feszült, mert attól tartok megszólalni se tudnék... Mennyivel a randi előtt igyam meg hogy hasson? Nem vagyok valami nagy alkoholista, nem tudom mennyi idő kell neki :D
Köszönöm a válaszokat!
20/F
Ne tedd.
Ha itt kell kérdezned, hogy mikor üt be a pia, akkor gyakorlott ivó sem vagy. Úgy pedig határozottan NE IGYÁL.
Büdös leszel tőle, és két feles sok lesz, ha amúgy nem szoktál inni. Nem épp jó kezdés.
A fűről meg annyit, hogy aki nem teljesen gyökér, az egyből látja a szemén a másiknak, hogy szívott és részemről ha első randin ezzel szembesülnék, szintén felejtős a dolog. Nem vagyok kis angyal, de azért a legelső randinkon legyen már annyi a fasziban, hogy nem benyomva/beszívva érkezik.
Inkább legyél egy kicsit feszült az legalább teljesen normális..
Legalább két nappal előtte igyál, akkor kijózanodsz, mire a randi jön.
Ugye tudod, hogy saját esélyeidet rontod, ha piásan érkezel egy randira? Mit fog gondolni a csaj szerinted? Mi vagy te, szeszkazán?
Ne csináld már!
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!