Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki láthatóan márkás cuccokban mászkál, meg Iphonenal arra jobban felfigyelnek a lányok?
Én az ilyeneket általában kerülöm. Sőt! Még a barátnőimnél se támogatom. Nem szeretjük az ilyeneket,mert a többségük felszínes,kényeskedő és beképzelt. Meg taszító nekem,ha mellette egy csóri kis menyecskének tűnök,mert én meg nem járok drága márkás cuccokban,meg ilyenek.:)
15/L
A másik, hogy honnan tudod, hogy a "márkás illetőnek" nem turiból vannak a márkás cuccai fillérekért? :)
Öltözz te is turiból. Nem kell a többieknek tudni, hogy onnan vetted. Én is onnan öltözködöm, pedig nem szorulok rá. :)
De ha rá szorulsz, az sem szégyen. Buta felfogás, hogy a plázából kell öltözködni, becsapás az egész. (a sok hülye ember meg is érdemli, hogy becsapják)
Szóval visszakanyarodva a kérdésedhez. Én nem láthatóan öltözködök márkásan. Inkább úgy mondom, hogy stílusosan öltözködöm és vannak értékes. Az lényeg, hogy jól fess és megnéznek a lányok. Legyen egyedien elegáns stílusod.
Én gyakran váltogatom a jó telefonjaimat, de azért mert tech-mániás vagyok, nem azért mert ezzel akarok menősködni. Van jó pár órám, amiket váltogatva hordok, de ezt sem azért, hogy mutogassam magam, hanem azért, mert óra-mániás is vagyok. :D Közben pedig egy kedves -nem hivalkodó- ember vagyok. :D
Szóval: légy kedves, megbízható, nézz ki jól (sajnos manapság elengedhetetlen ahhoz, hogy tetssz a lányoknak), esetleg legyen egy menő órád (nem kell olyan drága), sőt az óra nem is szükséges ha jól vagy felöltözve (:D), a cipődnek is egyedinek kellene lenni, hogy arra is felfigyeljenek (én most vettem egy cipőt, ami egyedi -stílusos/elegáns- és mindenki megbámulja és megsúgom neked, hogy nagyon olcsón vettem meg, mert alaposan körül néztem)... Az a lényeg hogy legyen minden összhangban.
Az én tapasztalatom szerint a rendes lányok és a nem rendes lányok is jobban felfigyelnek rám, ha stílusosan, elegánsan vagyok felöltözve.
Most ha belegondolsz, hamarabb észre veszik azt, aki kitűnik a tucatból. :)
Viszont nem a külsőmmel akarok majd párt keresni. De azért jó érzés, ha tetszik az ember a lányoknak. :D :P
Még annyit fűznék hozzá, hogy:
"Szem a lélek tükre" Szóval a belső kisugárzásod is a helyén van, és jól vagy felöltözve, minden rendben lesz. :)
Jó akkor most következzen rgy álszentségtől mentes válasz is.
Igen, jobban felfigyelnek a nők egy trendi palira.
Én magam vagyok az élő példa:)
Én nem ismerem a márkákat, technikai eszközöket, szóval nálam bukta, marad a külső-belső kombó.
22/L
#8!
"Külső-belső kombó"
A belső értékekkel én is tisztában vagyok.
Milyen számodra a megfelelő külső (félretéve azt, hogy mennyibe került és hogy milyen biléta -vagy nevezzük márkának- van rajta)?
Mennyi álszent van itt. Természetesen zsámít, hisz valamit elárul az illetőről, ha divatosan öltözködik, illetve okostelefonnal rendelkezik. Mégpedig azt, hogy fiatlaos.
Bírom az álszent nőket, akik olyan hapsi meleltt vannak ,akinél bármely 40-50 éves is igényesebben öltözködik. Egy fiatal legyen fiatal. Ne koravénen élje ki ezen hajlamát (harmincon túl).
De lányoknál is van ilyen. "Nem veszek fel magassarkút (mondjuk ezt támogatom, egy sarok a cipőn max 4 cm legyen), szoknyát, mert nem akarok r*banc lenni". De azért lecumiz mindenkit a buliban és majd harimcon túl,. amikor már annyira redős a segge, mint a rinocérosz pofája, akkor fogja felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!