Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki láthatóan márkás cuccokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki láthatóan márkás cuccokban mászkál, meg Iphonenal arra jobban felfigyelnek a lányok?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok akik a pénzre mennek, hanem a normális lánynak is jobban feltűnik ha valaki egy drága márkás ruhákat drága telefont, meg karórákat hord?

2012. jún. 25. 17:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Személy szerint én nem. Igazából fel sem ismerem azokat a nagy márkákat, valahogy alapból nem érdekelnek. Fontosabb a kisugárzás, mint az, hogy iPhonenal villog, meg a márkás cuccaival. Illetve kissé elfogult is vagyok az ilyen fiúkkal szemben, inkább taszítanak, mint vonzzanak. Lehet, azért, mert nekem nincsenek olyan márkás ruháim. 15L
2012. júl. 4. 10:14
 12/24 anonim ***** válasza:
igen a jó öltözék vonzza a tekintetet, ha jóképű is, akkor főleg megnézem
2012. júl. 4. 11:16
 13/24 anonim ***** válasza:

Ahogy kettővel feljebb a 15L írta, sokan fel sem ismerik a dolgokat, nem ez a lényeg.

Karóra pl. pont ez a kategória. Szerinted a hozzáértőkön, vagy hobbiórásokon kívül másnak mond valamit az az óramárka, hogy Daniel Roth?:D Nem hiszem, pedig 100 000 EUR-tól kezdődnek, van olyan limitált példányszámú is, ami 500 000 EUR(!)-ba kerül. De ezt csak nagyon kevesen veszik észre:)

2012. júl. 4. 13:17
 14/24 anonim ***** válasza:

az en exem aki bekerult a nagyvarosba Pestre kis szegeny erdelyi fiu, akinek nem volt eddig semmije, csak azert vett Nike cipot mert latta, hogy minndekinek az van es okos telefont,mert latta , hogy a Metron mindekinek az van es az a meno meg olyan ra szorulos inget mert azt kell hordani es persze vett Ipadot mert az muszaly,

a latszat csal, csak a latszat kedveert tette, kulonben csak annyija van amit megmutat a Metron munka fele vagy haza, igazi sznob, bobja magat a semmivel

teszi az uri embert a pesti lanyoknak es nekem a skypon piszkalja orrat es jatszik a taknyaval, es versenyezik magaval, hogy melyik fingja hangosabb ....... ez mernok ur

es nem kicsi mert 25 folotii!

2012. júl. 16. 14:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Én azért hordok márkás cuccokat , mert önbizalmat ad és ebben érzem jól magamat , első ránézésre ezzel tudok kitűnni a tömegből. Egyébként a legtöbb csajt tényleg nem a márka hatja meg hanem az összhatás. De én eddig azt vettem észre , hogy normális cucokkal (amiket 90%-ban a nagy márkacégek gyártanak) lehet ezt elérni. Érdekes viszont , hogy magamra nagyon figyelek , de egy lányon pl. egyáltalán nem érdekel , csak legyen jó az összhatás.
2012. júl. 22. 11:09
 16/24 anonim ***** válasza:
nem nagyon szeretem a márkás dolgokat, mert én is csóró vagyok ezért inkább a csóró fiúk érdekelnek. nem szeretem a nagy anyagi különbségeket egy kapcsolatban. az Iphone-ról meg azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák, tehát baromira nem érdekel...de az előbbiekből adódóan jórészt olyanokkal hoz össze a sors akinek tökéletesen megfelel egy 6-8 éves telefon is =)
2012. júl. 28. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Az ég kék? :)
2012. júl. 28. 11:29
 18/24 anonim ***** válasza:

Nyilván, aki nem munkásruhában közlekedik a hétköznapjain is, annak több esélye van, igen. De mivel én nem pénzhajhász vagyok, nem azt bámulom, hogy kin van Dolce Gabbana, meg Kenvelo, meg Convers, meg a többiek. Én sem járok ilyen cuccokban, mégis szerintem ízléses és jó a megjelenésem. A kínaiban is vehetsz ugyanolyan jó cuccokat, ami ráadásul kb. ugyanaddig fog tartani, aztány ugyanúgy kidobod. De ha neked ennyire fontos, akkor egyszer is meg lehet venni azt a márkás ruhát, aztán vigyázz rá, hogy sokáig jó legyen még.

Még annyit tennék hozzá, hogy ismerőseim közül is csak azok bámulják meg a márkás cuccokban megjelenő pasasokat, akik erre, a pénzre utaznak. A többiek nem a márkát nézik. Ápolt lehetsz egy halom lóvé nélkül is.

2012. júl. 28. 16:08
 19/24 anonim ***** válasza:
ez bizonyos határig vonz ha egy pasi divatosan öltözik mondjuk rövid ujjú izompóló meg csőnadrág meg egy sima converse tornacsuka...de amikor pávahaja van lóg a kereszt a nyakába(iszonyatosan gyűlölöm),nagyba kilátszik az alsógatyája,szinte bu-zisan kivan vágva a felsője,és messziről virít a supra..na attól okádni tudok :D
2012. júl. 29. 11:07
 20/24 anonim ***** válasza:
*egy
2012. júl. 29. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!