Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki láthatóan márkás cuccokban mászkál, meg Iphonenal arra jobban felfigyelnek a lányok?
Ahogy kettővel feljebb a 15L írta, sokan fel sem ismerik a dolgokat, nem ez a lényeg.
Karóra pl. pont ez a kategória. Szerinted a hozzáértőkön, vagy hobbiórásokon kívül másnak mond valamit az az óramárka, hogy Daniel Roth?:D Nem hiszem, pedig 100 000 EUR-tól kezdődnek, van olyan limitált példányszámú is, ami 500 000 EUR(!)-ba kerül. De ezt csak nagyon kevesen veszik észre:)
az en exem aki bekerult a nagyvarosba Pestre kis szegeny erdelyi fiu, akinek nem volt eddig semmije, csak azert vett Nike cipot mert latta, hogy minndekinek az van es okos telefont,mert latta , hogy a Metron mindekinek az van es az a meno meg olyan ra szorulos inget mert azt kell hordani es persze vett Ipadot mert az muszaly,
a latszat csal, csak a latszat kedveert tette, kulonben csak annyija van amit megmutat a Metron munka fele vagy haza, igazi sznob, bobja magat a semmivel
teszi az uri embert a pesti lanyoknak es nekem a skypon piszkalja orrat es jatszik a taknyaval, es versenyezik magaval, hogy melyik fingja hangosabb ....... ez mernok ur
es nem kicsi mert 25 folotii!
Nyilván, aki nem munkásruhában közlekedik a hétköznapjain is, annak több esélye van, igen. De mivel én nem pénzhajhász vagyok, nem azt bámulom, hogy kin van Dolce Gabbana, meg Kenvelo, meg Convers, meg a többiek. Én sem járok ilyen cuccokban, mégis szerintem ízléses és jó a megjelenésem. A kínaiban is vehetsz ugyanolyan jó cuccokat, ami ráadásul kb. ugyanaddig fog tartani, aztány ugyanúgy kidobod. De ha neked ennyire fontos, akkor egyszer is meg lehet venni azt a márkás ruhát, aztán vigyázz rá, hogy sokáig jó legyen még.
Még annyit tennék hozzá, hogy ismerőseim közül is csak azok bámulják meg a márkás cuccokban megjelenő pasasokat, akik erre, a pénzre utaznak. A többiek nem a márkát nézik. Ápolt lehetsz egy halom lóvé nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!