Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme ma udvarolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ma udvarolni?

Figyelt kérdés
Van rá igény? Mert szerintem nincs. Minden lány azt mondja,(illetve inkább írja), hogy neki romantikára meg törődésre van szüksége. Aha. Kimegyek az utcára és azt látom, h a lányok dirigálnak, válogatnak, a bemelírozott hajú rózsaszín pólós divatb**ikra gerjednek akikkel partiznak és aki ma udvarias velük, azt kiröhögik, mert "lúzer" vagy ügyetlen. Én látom csak így, vagy igazam van?
2009. júl. 23. 19:55
1 2
 11/20 anonim válasza:
73%

Igen,sok az ilyen...Nálunk ha az ember az utca egyik végéből a másikban megy már lát pár ilyet.De "náluk" ez a divat,azért csinálják mert azthiszik ezzel menők..:D

De ezek mellett simán lehet találni normális csajt:)

15/f

2009. júl. 23. 21:15
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
De jó hogy ilyen sokam írjátok,hogy ti is ilyenek vagytok!!!!!!!Minden pasi egyforma,csak addig udvarol míg megkapja a lányt aztán 3-4 hónapig udvarolgat szép és jó minden aztán jönnek a szürke hétköznapok!!!Pár hónap elteltével hol van az a nagy romantika????????????????????És ne írjátok nekem hogy megmarad mert ti ilyen meg olyan régimódi udvarlós fajták vagytok,mert hazudnátok saját magatoknak is!!!!!!Max fél év s ti is átlag pasikká váltok,hiába a romantikára vágyó lány!!!!Van rá igény csak találni kell olyan lányt s együtt kell tenni érte hogy ez meg is maradjon..........
2009. júl. 23. 21:56
 13/20 anonim ***** válasza:
81%

Igen, lenne rá igény, de egyetértek 21:56-al, sok esetben az udvarlás hamar elmarad.

Bár az is igaz, hogy sok lány szereti átvenni az irányítást, de azok nem érdemlik meg az olyan fiúkat akik udvarolni vágynak :-) ne közöttük keress.

2009. júl. 23. 22:13
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a pasik gondolkodásmódját kéne megváltoztatni. Mindegyik csak arra hajt hogy egy körre elvigye a lányt.A csajok se lennének egy idő után ilyenek és mindenki normális lenne. :) És egy lányt nem megszerezni kell , hanem megtartani.

16/f

2009. júl. 23. 22:47
 15/20 anonim ***** válasza:
én aza fajta fiju vok aki külsőre bárkivel eltudnának képzelni ehhez képest már másfél éve nincs komoly kapcsoltam jómi? valahogy énse vagyoka mai lányok kedvence pedig a külsöm nem eztsugallja aés magamszerint (mások szerint is) jólnézekki( nem vasaloma hajam de adok magamra, öltözködésem is jó barna bőrű vagyok és elég izmos is koromhozkéepst nulla zsir vna rajtam ) és alapbl vidám is vagyok de valahogymégsem akad nekem nemegy az h arcátlanul lesmároljam őket pedig tudom azt akaráják ez tetszik nekik
2009. júl. 23. 22:49
 16/20 anonim ***** válasza:
22 49 hány éves vagy?
2009. júl. 23. 22:54
 17/20 anonim ***** válasza:
18 miér?
2009. júl. 23. 23:13
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Hát csak olyannak udvarolj,akin látod,h lehet neki és nem beképzelt kis ribi.
2009. júl. 23. 23:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Huh az ilyen pasik engem nagyon kikészítenek.Én az őszinte, udvarias fiúkat szeretem.A többi valami félresikerült hulladék bocs. (L)
2009. júl. 24. 18:48
 20/20 anonim válasza:

Hol az a csaj, aki azonnal smárolni akar és egy órán belül szexelni? Tévedés, mert sok macera van ám a fogamzásgátlással és az egyéb beszerezhető nyalánkságok elüldözésével. A gumi nem old meg mindent.

Akivel többször fordul elő az, hogy a látható dolgok alapján választott személyben később csalódik, annak a "szemével" van baj. Idő kell hozzá (évek!), hogy ne azokra a bizonyos tipusjegyekre induljon be, ne azok vonzák a külsejükkel, akiknek viszont a természetük, lelkialkatuk nem felel meg neki. Sok ember megismerése után raktározódnak el bennünk azok az információk, amiknek az előhivásával megtudjuk magunknak mondani egy új embert meglátva, hogy ő milyen természetű lehet. Ez a tapasztalat mennyiség idővel előitéletessé tehet minket, lásd. egyes idős embereket, de ki lehet kerülni ezt tudatosan. Bátran kell ismerkedni, lassan és romantikusan kell udvarolni és kellő elismeréssel kell fogadni az udvarlást.

2009. júl. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!