Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme ma udvarolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ma udvarolni?

Figyelt kérdés
Van rá igény? Mert szerintem nincs. Minden lány azt mondja,(illetve inkább írja), hogy neki romantikára meg törődésre van szüksége. Aha. Kimegyek az utcára és azt látom, h a lányok dirigálnak, válogatnak, a bemelírozott hajú rózsaszín pólós divatb**ikra gerjednek akikkel partiznak és aki ma udvarias velük, azt kiröhögik, mert "lúzer" vagy ügyetlen. Én látom csak így, vagy igazam van?
2009. júl. 23. 19:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
én speciel hányok a rózsaszín polós divat.bu.ziktól.
2009. júl. 23. 19:58
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Én régimódi fajta vagyok,de tudom miről beszélsz...én is látom,mit csinálnak a buszon,vagy egy kocsmában.24 éves vagyok,és én érzem gáznak,ha le merek menni diszkóba a 12 évesek közé...

A párom roppant lovagias,és ezért szerettem belé.szerintem maradj olyan,amilyen vagy. :)

2009. júl. 23. 20:07
 3/20 anonim ***** válasza:
77%

Jah, én is ilyen kis idegeskedős, zavarban levő udvarolós manus vagyok, nem az a divatbu*i. És igazad van, kilépek az utcára és én is azt látom, amit te :( Szomorú =(

22/F

4/20 anonim ***** válasza:
82%

hali énis utálom a maguk fajtákat ma pl plázában csinálták a tetkómat és eléggé jó látástér nyílik előttem, az 1ik srác úgybeszélt a csajjal mintha a kutyája lenne meg úton útfélen beképzelt majmokat látok csajokban is meg csávókban szintén

nemcsak te vagy egyedül, bár van aki értékeli az udvarlást de az a csaj tényleg romantikus alkat

5/20 anonim ***** válasza:
51%

igen én is szoktam. szia Peti vagyok. akarsz dugn_i.

és ha nem vág pofon, akkor tudom hogy jó vagyok nála.

elég sokat szoktam amúgy kapni.

2009. júl. 23. 20:10
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

én nem tudnék pasiként tekinteni egy divatmajomra... idegesítenek, hogy ilyen lányosak.. szerintem lány létemre még belém is több "férfiasság" szorult mint beléjük /gondolok itt a sportra/. Idegesít, hogy a témáik kimerülnek a vásárlásban meg a saját világukban... Nálunk a fél osztály ilyen. De remélhetőleg kinövik..:)

17/L

2009. júl. 23. 20:12
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
Álltalában akik csak azokra a legszexisebb fiúkra buknak azokat nem is érdeklik a romantika meg hát semmi se.Ő nekik csak az a fontos hogy fölszedjék a legszebbet és mindenkinek dicsekedhessenek vele.Ha meg már nem olyan szép akkor keres másikat.Hát olyanoknak fölösleges udvarolni.
2009. júl. 23. 20:16
 8/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy és milyen korú, de ha fiú vagy, akkor bátran udvarolj és légy romantikus és udvarias!!!!!!!! Akinek tetszel annak az csúcs lesz. Akinek nem tetszel, annak tök mindegy mit csinálsz. Lehet, hogy bántóan utasitanak el mert olyan libák (ez régi kifejezés, bocs), de akkor meg neked nincs dolgod velük. A férfi szerepek átalakulóban vannak és sok fiatal férfiban/fiúban bizonytalanság van. Ha a közelében élő kortársai között felbukkan valami követendő baromság akkor a bizonytalanabbja követi azt. Ha nem szuper férfinak lenni, akkor homoszexuális lesz, ha nem szuper férfias férfinak lenni akkor nőies férfi lesz. És még rengeteg árnyalat van.(Nem akarom megbántani azokat akik nem divat majmolás miatt választják a saját nemű partnereiket, hanem erre valóban belső indittatásuk van.)A nők is bezavarnak az elvárásaikkal. Ma az a szuper, ha mindenki mindenkivel összejön változatos szexuális aktusokra. Tiz év múlva az állatokkal indul a nagy kaland....
2009. júl. 23. 20:19
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Szia!Tényleg maradj olyan,amilyen vagy,ez nagyon fontos!!!

Rosszul leszek ezektől a "bemelírozott hajú rózsaszín pólós divatb**ik"-tól!És sok lány van ezzel így.Ezek a lányok azok,akik komoly kapcsolatot keresnek,és akikben megbízhatsz.Akik dirigálnak,meg kiröhögnek az udvariasságért,azok bunkó,beképzelt,divatmajom r*bancok,akikkel lehet,hogy hamar összejössz,de 1 hét után már megcsal.És azért ilyenekat látsz az utcán,mert ők feltűnősködnek meg majomkodnak,nyomulnak a "menő csávókra",és nem bírják ki,ha nem borul le mindenki előttük.Ők és a divatb**ik pont összeillenek :)

De ha egy picit jobban körülnézel,észre fogod venni az aranyos,romantikusabb lányokat is.Ők odáig lesznek,ha egy fiú udvarol nekik :)

És igenis van igény az udvarlós srácokra :)

(bocs,hogy ilyen ideges választ adtam,de az ilyen csajok nagyon fel tudnak húzni...)

15/L :)

2009. júl. 23. 21:03
 10/20 anonim válasza:
82%
VAN,de nem rózsabokrokkal....
2009. júl. 23. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!