Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ma udvarolni?
Én régimódi fajta vagyok,de tudom miről beszélsz...én is látom,mit csinálnak a buszon,vagy egy kocsmában.24 éves vagyok,és én érzem gáznak,ha le merek menni diszkóba a 12 évesek közé...
A párom roppant lovagias,és ezért szerettem belé.szerintem maradj olyan,amilyen vagy. :)
Jah, én is ilyen kis idegeskedős, zavarban levő udvarolós manus vagyok, nem az a divatbu*i. És igazad van, kilépek az utcára és én is azt látom, amit te :( Szomorú =(
22/F
hali énis utálom a maguk fajtákat ma pl plázában csinálták a tetkómat és eléggé jó látástér nyílik előttem, az 1ik srác úgybeszélt a csajjal mintha a kutyája lenne meg úton útfélen beképzelt majmokat látok csajokban is meg csávókban szintén
nemcsak te vagy egyedül, bár van aki értékeli az udvarlást de az a csaj tényleg romantikus alkat
igen én is szoktam. szia Peti vagyok. akarsz dugn_i.
és ha nem vág pofon, akkor tudom hogy jó vagyok nála.
elég sokat szoktam amúgy kapni.
én nem tudnék pasiként tekinteni egy divatmajomra... idegesítenek, hogy ilyen lányosak.. szerintem lány létemre még belém is több "férfiasság" szorult mint beléjük /gondolok itt a sportra/. Idegesít, hogy a témáik kimerülnek a vásárlásban meg a saját világukban... Nálunk a fél osztály ilyen. De remélhetőleg kinövik..:)
17/L
Szia!Tényleg maradj olyan,amilyen vagy,ez nagyon fontos!!!
Rosszul leszek ezektől a "bemelírozott hajú rózsaszín pólós divatb**ik"-tól!És sok lány van ezzel így.Ezek a lányok azok,akik komoly kapcsolatot keresnek,és akikben megbízhatsz.Akik dirigálnak,meg kiröhögnek az udvariasságért,azok bunkó,beképzelt,divatmajom r*bancok,akikkel lehet,hogy hamar összejössz,de 1 hét után már megcsal.És azért ilyenekat látsz az utcán,mert ők feltűnősködnek meg majomkodnak,nyomulnak a "menő csávókra",és nem bírják ki,ha nem borul le mindenki előttük.Ők és a divatb**ik pont összeillenek :)
De ha egy picit jobban körülnézel,észre fogod venni az aranyos,romantikusabb lányokat is.Ők odáig lesznek,ha egy fiú udvarol nekik :)
És igenis van igény az udvarlós srácokra :)
(bocs,hogy ilyen ideges választ adtam,de az ilyen csajok nagyon fel tudnak húzni...)
15/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!