Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mások által "szépnek", "csinosnak" mondott lánynak nincs barátja, nem is udvarolnak neki, pedig kor szerint már illett volna? 20 és afölött.
akkor viszont nem értem miért volt ilyen:S
18-as voltam XD
Kisugárzás miatt. Ha szépnek tartanak az semmit se jelent. Ha mosolyogsz teljesen mindegy hogy állnak a fogaid vagy van e pattanás a homlokod közepén. Ha kedves vagy egy férfihoz, az a világgal is szemben megy. Ezért nem értik a nők miért van a csúnyább lányoknak mind barátja. Nem azért mert ilyen igénytelenek vagyunk, hanem mert többre értékelünk egy mosolygós lányt, mint egy gyönyörűt, aki savanyú.
27F
Lehet kapok majd ezért, de ismertem egy bűnronda csajt, aki ugyanúgy azt állította magáról, hogy mások szerint ő szép, mint most a kérdező.
Ugyanakkor ismertem olyat is, aki olyan volt, mint a kilométerkő, egyszerűen sose kezdeményezett, én meg úgy éreztem magam mellette, mint aki kaktuszt szarik, olyan mértékben közönyös volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!