Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne a haveromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne a haveromat leszoktatni a hadarásról?

Figyelt kérdés

Egy kicsit hadar és még a hangja is magasabb, mélyebb lesz állandóan. Ez nem baj, ha ismered egy ideje hozzászokik a füled. Az viszont baj ha a discoban odamegy a lányokhoz (azzal a dumával amit én találtam ki neki és tökre begyakoroltunk előtte) akkor még jobban hadar még magasabb lesz a hangja. Erre a csajok: Tessék? Mit mondsz? Te később nagyon gyorsan fogsz beszélni...

Na ettől Pisti még idegesebb lesz, és a füle tövéig elvörösödik, izeg mozog, kezét tördeli...?

2012. aug. 10. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Majd kinövi. Vagy logopédus.
2012. aug. 10. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Egyszerűen beszéljen lassabban. Erre nincs tanfolyam, szoktassa magát a lassabb beszédhez
2012. aug. 10. 14:56
 3/5 intrepid ***** válasza:
Ha beszélgetsz vele, ha felpörög, mindig állítsd le, hogy nem érted. Tessék? Mindig újra kell mondania, nekifutni mégegyszer, kár, hogy ezt nem vették észre eddig. Szülők, iskola, könyörgöm mit csinált?
2012. aug. 10. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Hja, a lényeget nem írtam, Ő nem tudja magáról hogy hadar azt hiszi hogy jó a dumája és nem veszi észre mert nem látja kívülről...?
2012. aug. 10. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
Én is hadarok, és tudom is hogy szoktam, nagyon kell figyelnem beszéd közben és ez megöli a tartalmat.
2012. aug. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!