Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a fiú elhívja a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a fiú elhívja a lányt valahova, akkor kinek kell fizetni?

Figyelt kérdés

Ha programként szervez pl egy állatkerti sétát, viszont az másik városban van. Jogosítványa még egyiknek sincs, ezért busszal mennek, a fiúnak kell fizetnie a lány buszjegyét is? Vagy azt a lánynak?

Az állatkerti belépőt gondolom a fiúnak, ha ő hívta meg

2012. aug. 7. 12:13
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és már egy párt alkotnak, tehát ez nem egy ismerkedős randi
2012. aug. 7. 12:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig barátom fizette a jegyet, persze említsd meg h te akarod fizetni, később mint nálunk, automatikusan átálltunk, most már én fizetem a buszjegyet, engem nem zavar, de eleinte jól esett
2012. aug. 7. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
A férfi fizet, amíg össze nem jönnek. Utána lehet felezni, de akkor sem kötelező.
2012. aug. 7. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:

hm, egy kapcsolatban szerintem annyira nincs már formális meghívás, inkább megbeszéljük, hová menjünk.

Ha egyszer a lány fizet, egyszer te, úgy normális, hacsak nem az van, hogy te dolgozol, a csaj meg nem. Buszjegyet viszont állja mindenki maga. Gondolom, enni is fogtok meg inni is útközben, azt meg fizesse a csaj. Vagy fele-fele. Mindenkinek más jön ám be.

2012. aug. 7. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha már egy pár, akkor szerintem simán fizetheti a lány a sajátját, ez már nem randi, bizonyos szempontból közösen gazdálkodnak (persze nem úgy értem, mint egy házasságban, hanem mondjuk a közös szórakozásra szánt kerettel), szóval ilyenkor mindegy, hogy effektív ki adja ki a pénzt a kezéből, nyilván megvan, hogy egy hónapban mondjuk X forint van a közös szórakozásra, azt kell beosztani.
2012. aug. 7. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az fizett aki meghívta a másikat. Mondjuk szerintem ez sok mindentől is függ, én mindig is úgy éreztem, hogy csak azért mert lány vagyok nem kell kifizetni mindent ha randizunk. Én ilyen esetben a buszjegyemet biztos kifizetném.
2012. aug. 7. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a fiú hívja meg, akkor illik mindent neki fizetni, más ha közösen tervezik, akkor felesben mehet.
2012. aug. 7. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a párom hivott meg akkor mindent ő fizetett,ha én hivtam el őt akkor mindent én.Ha közös dolog volt,szilveszter vagy május1 akkor fifti fifti.
2012. aug. 7. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!