Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha csúnya vagyok, akkor egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csúnya vagyok, akkor egy maszk az mennyit segítene rajtam?

Figyelt kérdés
21/F
2012. aug. 4. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
xdddd
2012. aug. 4. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Jim Carrey-n segített.
2012. aug. 4. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Erről most eszembejutott, hogy egy-két éve eszembejutott, hogy ha bandát alapítanék maszkokban jelennénk meg, persze, én a csúfságomat akartam így leplezni. :D
2012. aug. 4. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Bane,te vagy az?
2012. aug. 4. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
jelentkezz a TEK-hez
2012. aug. 4. 18:45
 6/8 anonim válasza:
Nagyobb feltűnést keltene, mint a csúnyaságod, de az emberek ugyanúgy továbbállnának, mennének a dolgukra, a közeledésedre meg inkább elhátrálnának.
2012. aug. 4. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, 21 évesen igazán tudhatnád hogy a csúnyaság, a szépség, és a jóképűség egy teljesen relatív dolog, az rendben van hogy férfiak között is és nők között is vannak, akik után többen megfordulnak, de amúgy meg ha megnézed sok szép csaj van aki csak azért gondol valakit jó pasinak mert hogy sportoló, vagy énekes, vagy médiasztár, vagy mert jó a humora, intelligens, vagy akármi, közben meg lehet hogy bűn rondának gondolja :), csak egyszerűen mégsem érdekli.... továbbá amelyik nőnek esetleg a külső fontosabb akármi másnál, lehet hogy pont téged gondolna a legjobb pasinak attól függetlenül, hogy mennyire néz ki jól, amúgy meg az önbizalom hiányt nem sok lány/nő szereti ezt elárulom! Rám is mondta már lány hogy blöh (szó szerint) és számomra nála sokkal szebb nők is adtak már pozitív jelzéseket, tehát ez egy ilyen dolog, mert ennyi erővel az összes ember maszkot vehetne föl hiszen, olyan nő/férfi nem létezik aki mindenkinek tetszene akár külsőleg akár belsőleg, kb ennyi.....

22/F

2012. aug. 4. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten a csúnya férfiak tetszenek. Ideálom a hosszú orr, elálló fül, karikás, beesett szemek, sátáni vigyor, görbe hát. Ha valakinek jó teste vagy babaarca van, attól egyenesen undorodok. (Haha, most azt hiszed, hogy vicceltem, pedig meglepődnél, ha elárulnám, hogy teljesen komoly voltam.)

L/18

2012. aug. 4. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!