Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A múlt héten használtam egy...

A múlt héten használtam egy maszkot, ami elvileg tápláló maszk. És vettem egy új porpúdert. azóta kezdett az arcom nagyon csúnya lenni. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Most olyan, hogy kis vizenyős valamicsodának tűnő horhácsok vannak rajtam és nagyon húzódik és viszket!!

Neogranormonnal kenem, jó az rá?

2009. jan. 26. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

kiszáradt vagy zsíros lett tőle a bőröd?

ha száraz, akkor kenheted neogranormonnal, ha viszont zsíros, akkor inkább hanyagold.

2009. jan. 26. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:

Száraz!

Nagyon!

És fel van duzzadva...

2009. jan. 26. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább függeszd fel az új termékeke használatát, és keress fel egy bőrgyógyászt. Valószínű allergiás reakció, amin a neogranormon nem fog segíteni, csak csúnyán hámlani fog tőle az arcod. A bőrgyógyász ad rá kenőcsöt, 2-3 nap alatt szépen fog javulni a helyzet.
2009. jan. 26. 22:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor szépen nézek ki!

Most még ezer doki mellett bőrdoki is:S

Még soha nem jártam így!

Ezentúl tesztelek előbb!!!

Köszi

2009. jan. 26. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Sztem várhatsz egy hetet. addig NE kend semmivel arcod, mosni is csak tiszta langyos vízzel mosd, na használj se arclemosót, se alapozót egy hétig. nekem egy avonos bőrradírtól lett borzasztó egyszer a bőröm, lángvörös lett tőle, és szárazon hámlott. 1 hétig pihentettem, és magától regenerálódott.

ha egy héten belül nem javul, akkor term. bőrgyógyászhoz kell menned.

2009. jan. 27. 19:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, h leírtad a tapasztalatod!

Én mégis kenem Neogranormonnal!

Bevált!

Már nem olyan csúnya!!!

KÖSZI mindenkinek!

2009. jan. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!