Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg én kellek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én kellek egy ilyen fiúnak?

Figyelt kérdés
Sosem volt nagy önbizalmam, mai napig nincsen :/ Egy fiú elkezdett udvarolni, ír hív minden, és elhívott hogy találkozzunk is :) Ennek nagyon örülök, de nem hinném, hoy neki én kellenék. Ő ilyen laza, vagány, nagyszájú , jol néz ki stb.... Én sem panaszkodok magamra, de nem vagyok az a barbie baba kinézetű lány. Adok magamra, de nem vagyok mű, hozzá meg olyat tudok elképzelni. De amugy nagyon jol kijövünk, jol érzem magam vele, és ő hivogat mindig hogy beszélünk e. De félek, hogy neki nem n kellek. 19/L
2012. aug. 2. 19:04
 1/9 ASOT ***** válasza:

ohh na látod ez a baj!

Túl sokat beképzelsz magadnak!

Hogy ezért meg azért nem kellenél neki.

képzeld el, hogy aki jóképű normális , attól még az nem vágyik egy barbibabára.

elég ha szép vagy csinos, kedves jó megjelenéssel.

2012. aug. 2. 19:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj, hogy azt hiszed, hogy ha nem vagy "barbie baba" kinézetű, akkor már nem kellesz senkinek...
2012. aug. 2. 19:07
 3/9 A kérdező kommentje:
de simán megkaphatna ilyen lányokat, ezért nm értem és ezért félek tőle:/
2012. aug. 2. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk srácoknak nemcsak a külső számít, mint nektek, szal simán lehet.
2012. aug. 2. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Érdekes, én is hasonló helyzetben vagyok, azzal a különbséggel, hogy tőlem csak szexet akar..illetve mivel nem hagytam magam, lehet már azt sem :/

Bárhogy is, nem kell kevesebbnek érezned magad nála, nem minden a külső. Hiszen téged hív, nem egy barbiebabát, téged akar...pedig - ahogy te is mondtad - bárkit megkaphatna, de neki te kellesz. Egyszerűen örülj neki, legyél boldog és élvezd!:)

Sok szerencsét:)

2012. aug. 2. 19:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nekem is volt már olyan hogy csak szexet akart, remélem ez most nem olyan lesz... Mindenesetre köszönöm szépen, végülis igazatok van!!:)
2012. aug. 2. 19:33
 7/9 ASOT ***** válasza:
persze h igazunk van! és ilyen hülyeségen ne agyalj, h neki csak azok kellenek! :)
2012. aug. 2. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:

"hozzá meg olyat tudok elképzelni"

Az, hogy te mit tudsz elképzelni és mit nem, nem jelenti hogy úgyis van... Ha közeledik feléd tetszel neki, ennyire egyszerű.

2012. aug. 2. 19:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól ne félj, hogy nem kellenél neki, mert amiket leírtál, azok alapján szerintem igen is kellenél neki!

( ha ezt már leírta valaki, akkor bocsi nem olvastam el a kommenteket )

Sok sikert :)

2012. aug. 9. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!