Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szépség tényleg relatív lenne a párválasztás során?
Mért ne lenne lehetséges? Mindekninek más az ideál. Lehet, hogy valaki sokak által jóképűnek mondott, de nekem pl. egyáltalán nem jön be (bnőim mindig olyan pasikról álmodoznak, akik nekem aztán még csak kicsit sem tetszenek...).
Számomra az egyik legnagyobb hülyeség, hogy "szép" embernek csak "szép" párja lehet. Egyáltalán mi a szép? Még csak nem is megfogható dolog. Mindenki máshogy definiálja.
Igen, a szépség relatív...és nem csak a párválasztás során, hanem ezt lehet érteni bármire.
Kinek mi a szép. Barátnőimnek mindig is a szőke, kék szemű, magas srácok jöttek be, akiken izom is akadt rendesen....na nekem még véletlenül sem...és mindig nagyokat néznek, mikor képet kapnak a jelenlegi udvarlóimról...csodálkoznak, hogy egy mackós testalkatú, vagy éppen hosszú hajú srácban mi lehet a szép :D
Szóval igen, a szépség relatív...
De hozzátenném, azt amit én mondtam, nem kell összekeverni az igénytelenséggel...az igénytelenség alapjában véve ronda!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!