Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Befolyásol-e titeket ez a párválasztásban? Visszataszítónak találjátok az ilyen embereket? Vagy sajnáljátok őket, ha ránéztek? Vált ki belőletek valamit?
Figyelt kérdés
sajnos nekem egy pici folt lett az arcomon és félek, hogy tovább fog terjedni, és előre félek... :(
2012. máj. 30. 17:49
1/5 anonim válasza:
engem nem nagyon érdekelne , attol függetlenül bele tudnék szeretni mert nálam sok minden máson múlik ez 28 f
2/5 anonim válasza:
fenéklehelletem sincs mi ez, de menj el bőrgyógyászhoz, 2 nem minden a külső ;) Nyugodj meg, ha tényleg kedves, intelligens, szerethető lány vagy, találsz valakit (bááár ha ez terjed az intim részekre, az már megint visszavet a dolgokból [nálam biztos :$], de ez nincs szerintem mindenkinél így)
3/5 anonim válasza:
Először 1 tipp: minnél hamarabb menj bőrgyógyászhoz, hátha meg lehet akadályozni a terjedését.
Másodsorban: természetesen ha 1 kicsi foltocskáról van szó, abszolút nem zavar, nem is érdekel... Viszont ha majdnem a fél/egész arcon el van terjedve, az már nagyon tud zavarni; de nem ez az elsődleges szempont a párválasztásban(szerintem);)
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet ez ellen mit tenni...
Esetleg 1-2 krém használ, de nem mindenkinél... Majd idővel kiderül...
Köszönöm a válaszokat! : )
2012. máj. 30. 18:03
5/5 anonim válasza:
Ha nem nagyon extrém akkor nem igazán érdekelne. Főleg, ha tetszel és még lány is vagy :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!