Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Nem is tudom mi a jó szó rá, talán a "ciki" vagy "furcsa" nem is tudom..vagy lehet hogy mert nem volt még bnőm és ezért furcsa.. Arra vonatkozik az egész hogy egy másik emberrel olyan szoros, bensőséges kapcsolatba lehet kerülni.. Szeretnék már barátnőt de nem vagyok vlmi férfias és nem szeretem magam..kort és nemet is kérnék..24f
2012. júl. 31. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi is a kérdés?
2012. júl. 31. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen az hogy miért érzem perpillanat azt lehetetlennek hogy valaha is legyen barátnőm ha eddig sem jött össze..és elgondolkodom hogy mások milyen könnyen összejönnek..
2012. júl. 31. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondtak a TV-ben hogy MIG MAGADAT NEM tudod elfogadni addig nem vagy kepes masokat szeretni.

Az elejen nem ertettem vele eggyett de utana elfogadtam magam es most sokkal jobban erzem magam. \m/

2012. júl. 31. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek az előttem kommentelővel.

Állj a tükörbe, és fogadd el magad! Ha nem tetszik valami magadon, próbálj változtatni, de még ez sem szükséges.

Nézz szembe a tényekkel: te ilyen vagy, és valaki lehet hogy pont Rád vár! Légy bátor, legyen önbizalmad, állj a világ elé, mutasd meg ki vagy, így sokkal könnyebben találsz magadnak partnert!

2012. júl. 31. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!