Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy a melleim elterelik a fiúk figyelmét rólam? 16/L

Figyelt kérdés
Mindig azt érzem, hogy a melleim elterelik a fiúk figyelmét beszélgetés közben. Pedig nem rakom őket ki, de látszik, hogy...nagyok. Már idegesít, hogy a szemkontaktusból kb fél perc múlva mell kontaktus lesz... Tehát, mit tudok csinálni, hogy ez ne terelje el ennyire a fiúk figyelmét?

2012. júl. 27. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Ez van , el kell viselni ! Vagy ha már tényleg idegesít akkor vágd le !!
2012. júl. 27. 22:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Átérzem..addig jó míg nem fogdossák..
2012. júl. 27. 22:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit, jó indikátor a melled. Ha valaki csak azt bámulja, szólj rá, vagy hagyd ott, de pl. semmiképpen ne vedd be a dumáját, hogy jaj, mennyire odavan érted. Aki meg rád figyel, a szemedbe néz, de időnként hát ... elterelődik a pillantása, az meg bók számban megy. Meg kell tanulni kezelni, bár 16 évesen nem vagy már kicsi, és a melled se hiszem, hogy egy nap alatt nőtt ki, de én így gondolom, ahogy leírtam.
2012. júl. 27. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kis mellem van, mégis valahogy a fiúk mindig oda bámulnak, nemtudom más is tapasztalta-e, de szerintem nem vagy egyedül.

Olyankor fond össze a karod, és akkor biztos hogy felnéz a szemedbe :D

2012. júl. 27. 22:59
 5/12 anonim ***** válasza:
hűvösebb időben randikra javaslom a kendőt.
2012. júl. 27. 23:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jó az önfegyelmem szval lehet hogy bírnám:D Ez kihívás! 16/F
2012. júl. 27. 23:02
 7/12 Hole Hunter ***** válasza:
100%
Roppant egyszerű a megoldás...kérdezd meg a beszélgető partneredet, hogy a melleiddel, vagy esetleg veled akar beszélgetni. Valszeg úgy fog égni a bőr az arcán, hogy öröm lesz nézni. Remélhetőleg egy időre megjegyzi az esetet tanulságként...
2012. júl. 27. 23:04
 8/12 anonim ***** válasza:
30%

Én szeretnék akkora melleket, hogy elterelődjön a pasik figyelme! :D

Az se jó ám, ha alig van melled... :(

2012. júl. 27. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Legyél rájuk büszke! Mi az, hogy elterelik rólad a figyelmet? A melled is te vagy.

Ez fiúként is zavaró hidd el. Egyszer ültem egy kocsmába egy rettentő jófej, és elég nagymellű csajjal. Amúgy is imádok vele beszélgetni. De egyetlen sör után, mintha tízszeres gravitáció húzta volna a szemgolyómat. Alig bírtam, fent tartani a tekintetem. Ha csak nem nézett rám, a mellét néztem... tuti megszokta már, de azért mégis ciki.

Tudod mi a megoldás? Ha amúgy bírod az illetőt, és észreveszed, hogy bámulja a melleid, akkor mond azt hogy: " tudod mit? kapsz fél percet, nézd meg őket jól, aztán figyelj rám okés? :P " Utána garantáltan megoldódik a probléma :D és még szeretni is fog ezért.

18/f

2012. júl. 27. 23:09
 10/12 anonim ***** válasza:
amit az előttem szóló javasolt.. azzal nagyon könnyen te is be tudsz égni..
2012. júl. 27. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!