Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy a melleim elterelik a fiúk figyelmét rólam? 16/L
Nekem kis mellem van, mégis valahogy a fiúk mindig oda bámulnak, nemtudom más is tapasztalta-e, de szerintem nem vagy egyedül.
Olyankor fond össze a karod, és akkor biztos hogy felnéz a szemedbe :D
Én szeretnék akkora melleket, hogy elterelődjön a pasik figyelme! :D
Az se jó ám, ha alig van melled... :(
Legyél rájuk büszke! Mi az, hogy elterelik rólad a figyelmet? A melled is te vagy.
Ez fiúként is zavaró hidd el. Egyszer ültem egy kocsmába egy rettentő jófej, és elég nagymellű csajjal. Amúgy is imádok vele beszélgetni. De egyetlen sör után, mintha tízszeres gravitáció húzta volna a szemgolyómat. Alig bírtam, fent tartani a tekintetem. Ha csak nem nézett rám, a mellét néztem... tuti megszokta már, de azért mégis ciki.
Tudod mi a megoldás? Ha amúgy bírod az illetőt, és észreveszed, hogy bámulja a melleid, akkor mond azt hogy: " tudod mit? kapsz fél percet, nézd meg őket jól, aztán figyelj rám okés? :P " Utána garantáltan megoldódik a probléma :D és még szeretni is fog ezért.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!