Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » S. O. S! Hogyan hozzam fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S! Hogyan hozzam fel magamra a figyelmet az ex pasimnak?

Figyelt kérdés
már vagy 3 hónapja szakitottunk de szeretnék egy újabb próbát.Én ugyérzem bejőnne,viszont tanácstalan vagyok ez esetben,mert nemtudom hogy mit tegyek.Valaki segłtene esetleg?? 18 éves csaj
2012. jún. 21. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj. Ami volt elmúlt. Nem?
2012. jún. 21. 17:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Az nemszámit,hiszen egyszer élünk :D Nekem meg ő kell. Csak nem,tudom mit tegyek.
2012. jún. 21. 17:36
 3/8 Shaddark ***** válasza:

Hát kérdezd meg jól van-e.

Írj neki sms-t vagy hívd fel hogy régen láttad és aggódsz érte él-e még vagy mi van vele :)

2012. jún. 21. 17:47
 4/8 anonim válasza:
MEgmondod neki hogy ujra akarod kezdeni ,vagy feltekennye teszed egy Masik pasival
2012. jún. 21. 18:16
 5/8 Shaddark ***** válasza:

Amire ő azzal reagál hogy féltékennyé tesz egy másik nővel :)

Ingoványos talaj ez...

2012. jún. 21. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

valamiért vége lett ..próbáld meg elfelejteni :) biztos,hogy találsz jobbat

viszont később megbánod, hogy "zaklattad" az exedet :)

2012. jún. 21. 20:04
 7/8 Matya18F válasza:
Isten óvjon minket az ilyen nőktől...
2012. jún. 22. 00:37
 8/8 anonim válasza:
Ha ő is nyitott rád észre fogod venni. Keresd a társaságát, csak ne nyomulj... Ha még érdekled őt, akkor magától jönnek majd a dolgok. Ha meg nem, azt úgyis észre veszed.
2012. jún. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!